Crocs kopen voor je kinderen

Crocs zijn enorm populair, niet alleen onder kinderen maar ook onder volwassenen. In ziekenhuizen zie ik verpleging er regelmatig mee lopen. Ook onze dochter loopt graag op Crocs. Aangezien we in het voorjaar haar oude schoentjes hebben afgegeven omdat ze te klein waren, wilde ik nieuwe crocs kopen voor haar. En dochterlief vond het ook een strak plan om een paar van die makkelijke schoentjes uit te zoeken.

Volop keuze

Een blik online leerde me dat er, naast de bekende modellen Crocs, ook regenlaarsjes van Crocs te koop waren. Goh, dat wist ik helemaal niet. Ik vond ze ontzettend leuk, dus dat was misschien nog een idee voor de herfst. Wat hier ook nog een voordeel aan was, waren de (soort van) handvatten aan de zijkant van de laars. Zo kan een jonger kindje prima zelf de laarsjes aantrekken.

Terug naar de gewone schoentjes. Ik liet onze kleine jongedame meekijken in de webshop en ze besloot meteen te gaan voor een mooie kleur blauw. Waar ze met kleding nogal besluiteloos kan zijn is ze met schoenen zo klaar. Ze weet wat ze wil!

Lees ook: Wat neem je mee op vakantie?

Crocs kopen betekent gemak

Dochterlief is ontzettend blij met haar schoenen. Ze passen perfect en zoals ik eerder al schreef: Crocs lopen gewoon hartstikke fijn. Eenmaal aan is liever niet meer uit.

We gebruiken ze hier dus ook dagelijks. Even naar buiten iets in de prullenbak gooien betekent Crocs aantrekken. Ook als we naar de zwemles gaan, trekt ze haar Crocs aan. Door het bandje aan de achterzijde schieten ze ook niet zo gemakkelijk uit wat natuurlijk een stuk prettiger is dan een gewone slipper.

Ook zijn er leuke figuurtjes verkrijgbaar die je in de gaatjes van de schoen kunt prikken. Zo kunnen kinderen hun schoenen opleuken door er bijvoorbeeld iets van Cars op te zetten.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *