De gratis vakantiebieb-app

Ik ben niet de meest lastige moeder in de vakanties. Ik probeer vakanties altijd zo ‘vrij’ mogelijk te houden. Vrij van therapie, vrij van ziekenhuizen en vrij van school. De kinderen hoeven geen werkjes te doen of boeken te lezen als ze dat niet willen. Toch kon onze oudste niet wachten tot het 1 juli was. Vanaf die datum kun je namelijk de gratis vakantiebieb-app downloaden in de Playstore.

Onze kinderen lezen graag

Nou hebben wij onze eigen mini-bieb in huis. We lezen graag en stiekem best veel. We hebben boeken in allerlei formaten en voor allerlei leeftijden. De allereerste kartonboekjes voor de dreumes, prentenboeken om voor te lezen maar ook allerlei boekjes van verschillende avi-niveaus en allerlei weekbladen zoals de Donald Duck of de Tina. Inmiddels zijn de meeste boeken wel gelezen. En vaak ook twee of drie keer. Vooral onze oudste vraagt dus geregeld om nieuwe boeken. Ik vertelde hem dat ik iets gehoord had over een boeken-app voor in de vakantie en daar was hij behoorlijk nieuwsgierig naar.

Gratis app

En nadat ik even gezocht had, was het zo gevonden. De vakantiebieb-app kun je gratis downloaden van 1 juli tot en met 31 augustus. Er zullen zo`n 60 e-books beschikbaar zijn voor kinderen en volwassenen. De moeite waard om dus even te kijken of er iets voor je tussen zit.

Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek om deze app te kunnen downloaden. Hij is voor iedereen toegankelijk. Voor de rest werkt het heel eenvoudig. Je gaat op zoek naar een boek welke je wil lezen, download deze en dan kun je hem vanuit je app lezen. Ik dacht eerst dat je steeds weer opnieuw moest ‘bladeren’ als je even gestopt was met lezen, maar dat is niet het geval. Je kunt de app openen, lezen en sluiten wanneer je wil. Als je hem dan opnieuw opent, gaat je boek verder waar je de vorige keer gestopt bent.

Ga jij deze vakantiebieb-app downloaden?

 

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *