De Happy Box

Afgelopen week zag ik op Groupon een leuke aanbieding voorbij komen. Je kon de Happy Box bestellen met 50% korting. Het leek me leuk om de Happy Box te bestellen en te bekijken wat er allemaal in zat. Het ging allemaal vrij snel. Op maandag heb ik hem besteld en toen ik op woensdag thuis kwam met de kinderen was hij al bezorgd bij de buren. Vandaag laat ik je de unboxing zien. Wat zit er in de Happy Box?

Inhoudsopgave

Wat is de Happy Box?

De Happy Box is een grote doos vol met nieuwe producten. De inhoud varieert regelmatig. Je kunt hem eenmalig bestellen voor €24,99 inclusief verzendkosten dus het is geen abonnement waar je aan vast zit. Op de site kun je zien wat er ( ongeveer ) in de huidige box zit. Je betaalt snel en veilig via Ideal en daarna versturen ze de box. Zoals ik hierboven al vertelde had ik hem na 2 dagen al in huis.

Wat zit er in deze Happy Box?

Ik heb even een lijstje gemaakt van de producten die ik ontvangen heb.

Happy-box1

Drinken

 • 1 pak Lipton Green ice tea
 • 1 flesje Holy Soda appel framboos 0,5 liter
 • 1blikje Grolsch Radler 0%
 • 1 blikje Aspire Health Drink Apple Acai
Happy-box3

Eten

 • 1 blik Struik Maaltijdsoep tomaten
 • 1 blik Bonduelle Rode Kidneybonen
 • 1 zak Maggie Roerbakpasta Romige Kip
 • 2 pakken Lassie Rijst
 • 1 pak Snelle Jelle Zero ( 5 stuks )
 • 1 pakje Coconut Milk

Lees hier mijn review van de Maggi Roerbaknoedels

Happy-box2

Snoep/kids

 • 1 pakje Tuc Sweet Chili
 • 1 potje Mentos Ice Cup
 • 1 zakje Antaflu Mini
 • 1 zak Nic Nac Biscuits 500 gram
 • 2 stuks KitKat Chuncky double caramel
 • 1 zakje Katja Apezuur ( 5 snoepjes )
 • 1 zakje Slurp Fruit Aardbei
 • 2 zakjes Hero baby Multifruit vanaf 6 maanden
 • 2 zakjes Hero baby banaan-aardbei vanaf 6 maanden
Happy-box4

Overig

 • 1 Varia Puzzelboek
 • 1 proefverpakking Melitta koffiefilters ( 3 filters )
 • 1 pakje K2R colour catcher ( 5 doekjes )
 • 1 pakje Sweeps reinigingsdoekjes voor het toilet ( 15 stuks )
 • 1 pakje Sweeps vochtige intiemdoekjes ( 15 stuks )

Wat vond ik ervan?

Het is een goed gevuld pakket, daar is niks van te zeggen. De winkelwaarde zou inderdaad best rond de €40 kunnen zijn. Als je dan €25 moet betalen inclusief de verzendkosten, is het dus goed te doen. Toch zijn er een aantal dingen die ik iets minder vond. Zo hebben een aantal producten een vrij korte houdbaarheidsdatum. De KitKat, Slurp Fruit en Snelle Jelle zijn nog maar een week of 2 houdbaar. Ik raad je dus aan om de datums even te checken als je aan het uitpakken bent.

Daarnaast kregen we 4 zakjes baby fruit met een houdbaarheidsdatum tot begin oktober. Op de site meende ik gezien te hebben dat er 2 zakjes in de doos zouden zitten en een grotere verpakking van de slurpfruit. Nu zijn mijn kinderen 6 en 9 dus die zullen niet zo snel meer aan de babyvoeding gaan. 😉

Als ik zo het pakket bekijk, zullen we de meeste producten wel gebruiken. Sommige producten kenden we al, andere zijn echt nieuw en het proberen waard. In onderstaande video laten we je de producten per stuk bekijken.

Was jij bekend met de Happy Box? En wat vind je van de inhoud?

https://www.youtube.com/watch?v=JWhvzVPNQfY

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

8 thoughts on “De Happy Box

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *