Een tegeltje van het geboortekaartje

Toen ik een online geboortekaartje aan het maken was voor Landon, zag ik bij het afrekenen dat je leuke dingen kon bijbestellen. Het leek me erg leuk om een tegeltje van het geboortekaartje te hebben, maar ik besloot eerst een proefdruk van het kaartje te laten komen aangezien we er een foto op hadden staan. Het was wel de bedoeling dat het een duidelijke foto zou zijn en dat het kaartje bij ons zou passen.

Zwangerschapsdementie

Ik geef gewoon mijn zwangerschapsdementie even de schuld. Nadat de proefdruk van het geboortekaartje was binnen gekomen waren we zeer tevreden en besloten de geboortekaartjes te bestellen. En toen vergat ik dus het tegeltje. Niet zo heel slim, want ik vond juist de voorkant van het geboortekaartje ideaal voor op een tegeltje. Alles stond erop. Zijn naam, geboortedatum, lengte, gewicht en tijd waarop hij geboren was. Inclusief schattige foto waarop hij net geboren was.

Een paar dagen nadat ik de kaartjes besteld had, kreeg ik een mailtje in mijn mailbox. Ik kon het tegeltje met korting bestellen. En dat heb ik dus meteen gedaan want stel je voor dat ik het weer zou vergeten…

tegeltje1

Het resultaat

Het tegeltje werd netjes verpakt bezorgd. Het zat verpakt in een bubbeltjesenveloppe en deze zat weer in een stevige kartonnen enveloppe. Er kon onderweg dus niks mee gebeuren. Nadat we het uitgepakt hadden waren we zeer verrast. Het zag er echt heel erg mooi uit, perfect om op Landon zijn slaapkamertje te hangen en een mooie herinnering voor later. Bij het tegeltje werd ook een stevig haakje geleverd waarmee het opgehangen kan worden.

Het tegeltje bewaar ik nog eventjes. Het leek me leuk om het in te pakken en onder de kerstboom te leggen. Het is toch al lastig om leuke cadeautjes voor een baby te vinden en aangezien Daelyn nog gelooft in de kerstman, moet Landon ook leuke cadeautjes onder de boom hebben.

Heb jij nog iets speciaals van het geboortekaartje laten maken? 

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

9 thoughts on “Een tegeltje van het geboortekaartje

 1. Ik heb zelf niets laten maken maar wel een super origineel handbeschilderd tegeltje kado gekregen na de geboorte van mijn zoon. We hadden destijds een trike, die staat er op met daarop de geboortedatum en lengte, op de nummerplaat de naam en ernaast staat een bewegwijzeringsbord met geboorteplaats, tijdstip en gewicht.

 2. Leuk tegeltje!
  Hier heb ik van het geboortekaartje van de oudste een schoentje laten maken. Schoentje zit in een plastic bol en hangt nu op zijn slaapkamer, erg leuk!

  ps: Heb jij misschien een geboortekaartje over van Landon? Via jouw mam heb ik de kaartjes van jouw 2 oudsten ook in verzameling zitten en zou het hartstikke leuk vinden om die van jullie jongste te mogen toevoegen.

   1. Een collega van Camillus maakte ze. Helaas werk ik daar niet meer, had het graag voor jou gevraagd. Misschien kun je via Google iemand vinden die het ook maakt.

    Super dat jij mij een kaartje wilt sturen. Ik zal mijn adres zo even doorgeven. Hartstikke bedankt alvast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *