Ons geboortekaartje

Een tijdje terug heb ik al eens een artikel geschreven over geboortekaartjes. Waar ging onze voorkeur nu naar uit? Nu moet ik eerlijk zeggen dat we ons niet echt met het geboortekaartje hebben bezig gehouden. We hadden een aantal favorieten opgeslagen en daar bleef het dan ook bij. Bij Daelyn hebben we ook een beetje last minute besloten wat het ging worden en hebben we de kaartjes helemaal zelf gemaakt en geprint. Het heeft wat tijd gekost. Dit keer besloot ik ze online te maken en daarna thuis te laten bezorgen. Vandaag laat ik je ons geboortekaartje zien wat we hebben uitgekozen.

Twijfel…

In eerste instantie ging onze voorkeur uit naar een ander kaartje waar je een aantal foto`s in kon zetten.Toen we ons op maandagavond rustig gingen zitten om het geboortekaartje te maken, viel het toch wel tegen. De foto`s die wij er graag in wilden waren in kleur en dat zag er gewoon erg rommelig uit. Soms moet je dingen gezien hebben voor je een juiste keuze kunt maken, dus besloten we het andere kaartje ook te maken om te kijken hoe dat eruit zag.

geboortekaartje

Zonder twijfel!

En nadat we dat tweede kaartje af hadden, konden we vrijwel direct zeggen dat dit het was. Het had wat stoers, de foto van Landon kwam er goed in uit en het was gewoon erg leuk. We besloten een proefdruk te bestellen en deze thuis te laten bezorgen.

Op woensdag kwam de proefdruk binnen en we vonden hem prachtig. Ook de kinderen waren er weg van. Met een simpele klik in mijn account kon ik online het gewenste aantal kaarten bestellen en deze werden de volgende dag al bezorgd. Ik denk dat we het kaartje ook op een tegeltje laten zetten, daar kon je namelijk ook nog voor kiezen. En ik vind juist die voorkant van het kaartje erg leuk voor op een tegeltje omdat ook alle gegevens er op staan. In het kaartje hadden we onderstaand gedichtje geplaatst.

Vele wolkjes gingen aan ons voorbij
Maar nu is de lucht toch opgeklaard
Want Landon maakt ons geweldig blij
En het wachten meer dan waard

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

4 thoughts on “Ons geboortekaartje

  1. Herkenbaar gedichtje. Is van mijn hand. Zelf verzonnen voor mijn oudste van december 1999.
    Blijkbaar is het gedichtje op zijn kaartje ongewild verspreid en wordt vaker gebruikt.

    1. Hoi Agnes,

      Ik heb het inderdaad van een website waar gedichtjes voor geboortekaartjes op stonden ( even uit mijn hoofd: gedachten-gedichten.nl ) en het was zo passend voor onze situatie. We hebben veel meegemaakt, drie miskramen gehad en Landon bracht ( en brengt nog steeds ) vreugde in ons gezin. Bijzonder dat je op mijn site terecht bent gekomen en jouw gedichtje tegenkomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *