Eerste RC auto

Landon is gek op auto`s. Hij speelt graag met auto`s maar kijkt er ook graag naar. Als de formule 1 opstaat, is hij degene die glunderend voor de tv staat. Dave en Damiën spelen geregeld met radiografisch bestuurbare auto`s, maar daar is Landon weer net te klein voor. Balen voor hem natuurlijk. Maar daar kwam Little Tikes met een oplossing: de Eerste RC auto voor onze peuter!

Inhoudsopgave

Spinning RC

De Spinning RC is de eerste radiografisch bestuurbare auto voor kinderen vanaf 2 jaar. Er zit een afstandsbediening bij met drie eenvoudige en grote knoppen: je kunt rijden, draaien en toeteren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, blauw en paars. Je dient er wel rekening mee te houden dat hier 3 AA-batterijen in moeten. Zorg er dus voor dat je deze in huis hebt zodat de pret meteen kan beginnen!

De Spinning RC ziet er echt ontzettend schattig en vriendelijk uit. Het lijkt meer op een diertje dan op een auto. Onder het draaien opent hij zijn deuren/vleugels en zie je een plaatje. De afstandsbediening geeft licht als je hem gebruikt.

Lees ook: Nikko RC Vaporizr

Little Tikes Fantastic Firsts

In de Little Tikes Fantastic Firsts lijn zijn naast de Spinning RC nog verschillende producten verschenen voor de allerjongsten. Ik zet ze hieronder voor je op een rijtje.

Sleepy Stacker

Sleepy Stackers zijn schattige figuurtjes in verschillende kleuren die je kunt stapelen. Als je ze stapelt openen hun oogjes. Een set bestaat uit 9 delen. De drie beestjes kun je in drie delen uit elkaar halen en stapelen zoals jij wil. De adviesverkoopprijs is €14,95.

Singing Sorter

De Singing Sorter is een combinatie van een trekspeeltje en een vormenspeeltje. Er zijn 5 verschillende vormen die passen in de ‘rups’. Als je deze achter je aan trekt hoor je een melodietje. Ook dit speelgoed ziet er weer allerschattigst uit. Adviesverkoopprijs is €22,99.

3-in-1 Switcheroo Activiteiten tafel

Deze activiteitentafel bevat liedjes, geluiden en verschillende functies. Je kunt er mee op de grond spelen, hem als tafel gebruiken of makkelijk meenemen op reis. Hij groeit dus echt met je kindje mee. Met de knop kun je het thema veranderen van het school-thema naar het dierentuin-thema. De adviesverkoopprijs is €54,99.

Wij hebben de Spinning RC opgestuurd gekregen

Little-tikes-peuter

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *