Family planner 2017

Samen met een aantal andere bloggers zit ik in een gezellig app-groepje. We delen veel leuke, gezellige en minder leuke dingen samen. Onlangs liet Nicole zien wat ze bij de Action had gekocht. Een Family Planner 2017. En dat voor nog geen €3. Het leek me ideaal en toen mijn moeder bij me zat en vertelde dat ze naar de Action ging vroeg ik of ze er eentje voor me mee kon nemen.

Inhoudsopgave

Waarom een planner?

We hebben een hectisch gezin. Een gezin waar we regelmatig dingen vergeten en dus echt een kalender nodig hebben. Eerder hebben we al zo`n whiteboard gehad wat op de deur geplakt zat waar we de afspraken per gezinslid, per week op noteerden. Dat bleek prima te werken. Helaas is dat bord gesneuveld omdat het een aantal keer gevallen is. Het idee was om een nieuwe te kopen, alleen zijn we dat tot nu toe steeds vergeten…

Lees hier: Action Family Planner 2019

family-planner-action

Family Planner: Voor alle gezinsleden

Ik heb een kalender en die is heilig voor me. Staat het daar niet op, dan bestaat het simpelweg niet. Deze Family Planner 2017 is iets uitgebreider. Er is plek voor 5 foto`s, voor alle gezinsleden een foto dus. Vervolgens kun je de afspraken opschrijven achter het gezinslid. Ideaal en overzichtelijk lijkt me.

Ook de kinderen zijn enthousiast. Dit werkt eigenlijk hetzelfde als het whiteboard, met als enige verschil dat je het ook kunt terug kijken. Omdat er foto`s bij gebruikt worden is het ook voor Daelyn prima te doen. Ze kan nog niet lezen en op deze manier kan ze toch zien of er iets is wat ze moet doen.

Wachten tot januari

Nu is het wachten tot januari aangezien de planner voor 2017 is. Het is nog eventjes gekriebel op de kalender en gerommel met vele blaadjes maar dan kunnen we echt de planner in gebruik nemen. Voor die €3 kun je het natuurlijk ook nog wel eens gewoon proberen, bevalt het niet dan weten we dat ook weer. 😉

Heb jij wel eens met een dergelijke planner gewerkt?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

4 thoughts on “Family planner 2017

  1. Ik gebruik al 2 jaar een familyplannerkalender steeds gekocht bij Primera . En ik vind het heel praktisch en overzichtelijk hier werkt het perfect .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *