Frozen muursticker

Kinderkamer inrichten

Nu Daelyn van kleuterkamer naar echte grote-meiden kamer gaat, horen daar natuurlijk een aantal veranderingen bij. Zo heeft onze dame nogal een uitgesproken smaak en mening. Dingen die absoluut niet terug mochten komen aangezien ze daar toch echt te oud voor was en dingen die ze echt heel graag wilde hebben omdat die gewoon bij een grote meiden kamer horen. Zoals een roze muur. Op de vraag wat absoluut niet mocht ontbreken had ze direct een antwoord: Een echte Frozen muursticker!

Inhoudsopgave

Muursticker uitzoeken

Samen met haar keek ik op de site van Muurstickerstunter. Het aanbod was hartstikke groot en netjes verdeeld in categorieƫn. Zo hebben ze allerlei mooie stickers voor de kinderkamers, maar ook teksten voor op je muur. Het meest bijzondere vond ik dat je hier een muursticker met je eigen tekst kon laten maken.

Omdat Daelyn direct wist dat ze een Frozen muursticker wilde, was de zoektocht voor haar niet heel groot. Een hele categorie vol met de meest mooie stickers, van klein tot groot. Ze wist ook vrijwel direct welke sticker ze wilde. De sticker waarbij alle Frozen figuurtjes door een raam naar binnen keken sprak haar het meeste aan.

muursticker-Frozen

Verschillende maten

Ik zag dat deze sticker verkrijgbaar was in verschillende maten. Voor welke maat ga je dan? Ik kan zoiets moeilijk inschatten en liep dus met een rolmaat naar boven om de muur op te meten. Ik besloot om voor de afmeting 90×60 cm te gaan. Dat leek me perfect voor op haar muur. Voor de zekerheid vroeg ik het die avond nog een keer na aan manlief en ook hij gaf aan dat het een prima formaat was.

Daar is hij dan!

Daelyn was blij verrast met het pakketje: een grote doos waar de sticker netjes in verpakt zat. Voorzichtig maakte ze hem open en haar oogjes begonnen direct te stralen. We liepen naar boven en ik liet haar zien waar de sticker zou komen te hangen. Omdat de muur net geschilderd was moesten we nog even wachten met opplakken, maar een foto maken mocht ik wel. Natuurlijk trok ze eerst haar Anna-jurk aan, anders klopte het plaatje niet. šŸ˜‰

Wat vind jij van Daelyn`s nieuwe muursticker?

Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *