De leukste Frozen spulletjes op een rijtje

Frozen speelgoed

Als je een dochter hebt van 6 jaar oud dan is ze waarschijnlijk helemaal in de ban van Frozen. Althans: Mijn dochter wel. Al sinds ze de film heeft gezien, nu ruim een jaar geleden ( volgens mij alweer bijna 2 zelfs ) is ze bijna wekelijks Elsa in plaats van Daelyn. Voor Sinterklaas en de kerstman was het dan ook niet zo heel erg moeilijk. Er waren genoeg leuke Frozen spulletjes waar ze haar blij mee konden maken. Vandaag zet ik er een aantal voor je op een rij.

Inhoudsopgave

Schilderen op nummer

Je eigen toffe schilderij maken doe je natuurlijk met schilderen op nummer. Dit setje is vanaf 7 jaar wat betekent dat de vakjes iets groter zijn zodat er ook makkelijker binnen de lijnen geschilderd kan worden. Daelyn is er dus nog iets te jong voor, maar ze is gek op schilderen en kan zich er ook echt voor gaan zitten, dus dat komt vast goed. Meer informatie over Schilderen op nummer vind je hier.

Frozen ontbijtset

Ontbijtsetje

Wat eigenlijk nog steeds ontbrak was een ontbijtsetje. Een leuke mok, een kommetje en een ontbijtbordje van Sven en Olaf. Dat is nog eens lekker wakker worden! Meer informatie over ontbijtsetjes vind je hier.

Frozen kralenset

Kralenset

Een hele doos vol met kralen om de meest mooie armbanden en kettingen te maken. Dat gaat hier vast en zeker mee lukken! Daelyn is gek op kraaltjes en op armbandjes, ze is een echt meisjes-meisje wat dat betreft. Deze kleuren passen natuurlijk perfect bij de lichtblauwe Frozenkleren die ze heeft en bij de verkleedjurken.

Frozen jurk

Als je bij oma gaat slapen dan mag je een tikkeltje verwend worden. Zo zocht Daelyn een bijzondere Frozen jurk uit ( C&A ) en vond ze een bijpassende legging bij de Zeeman. Je begrijpt dat haar dag niet meer stuk kon. Meer informatie over verschillende Frozen kledingstukken vind je hier.

Frozen pop

Frozen pop

Frozen poppen mogen natuurlijk niet ontbreken. Daelyn heeft een mooie Zingende Elsa pop. Nancy kocht deze ook voor haar dochter en schreef er een review over.

Tekenprojector

Je eigen tekeningen maak je met de Frozen tekenprojector. Op deze manier kun je eerst de lijnen zetten en vervolgens naar eigen smaak inkleuren.

Een spaarpot van Elsa

Deze spaarpot is een leuk cadeau om te geven voor een verjaardag of in de decembermaand. Je kunt als eerste de spaarpot verven in jouw favoriete kleuren om hem vervolgens een mooi plekje te geven op je kamer. Als hij vol zit met muntjes, hoef je hem niet kapot te slaan. Aan de onderkant zit een dopje dat je eraf kan halen. Meer informatie over deze spaarpot vind je hier.

Frozen 3D puzzel

Frozen 3D puzzel

Met de komst van Frozen 2 in 2019 komen er ook weer vele nieuwe spulletjes op de markt. Onder andere de 3D puzzels van Ravensburger. Dit toffe kasteel kun je eerst bouwen en vervolgens kun je er mee spelen. Meer informatie over de verschillende Frozen 3D puzzels vind je hier.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *