Frozen 2

Frozen. Jarenlang kon mijn dochter nergens anders aan denken. We zagen hem in de bioscoop, bekeken later nog eens de Sing-a-long-versie in de bioscoop en toen we hem eenmaal op dvd hadden werd de film grijs gedraaid. Mijn versie van Let it go (“Laat het los, laat het gaan, geef me een banaan” ) werd niet zo gewaardeerd door mijn dochter en ik werd dan ook geregeld verbeterd. Naast het bekijken van de film kwamen er ook bekers en verkleedspulletjes in huis en zo had ik mijn eigen Elsa bijna dagelijks door de huiskamer wandelen. Nu ze bijna 10 is dacht ik dat het wel voorbij zou zijn maar na het zien van de trailer van Frozen 2 is het vuurtje weer opgelaaid.

Frozen 2

Inhoudsopgave

Frozen 2 leeftijd

De allereerste Frozen film kwam uit in 2013 en toen was mijn mini-Elsa pas 4. De film is officieel gezien geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar ik denk dat menig peutertje ook vrolijk gedanst heeft op de muziek en smolt bij het zien van Olaf. Ik kan er niet zo snel informatie over terugvinden op het www, maar ik ga er min of meer vanuit dat Frozen 2 ook geschikt is voor 6 jaar en ouder.

De film draait vanaf 20 november in de bioscopen en daarmee heb je dus ook direct een leuk Sinterklaascadeau te pakken. Wat dacht je van een bioscoopbon zodat jullie samen de film kunnen gaan bekijken? Ook de merchandise zal tegen die tijd in de winkels te vinden zijn.

Lees ook: Frozen Muursticker

https://www.youtube.com/watch?v=VCaHZCSOUxo

Frozen 2 trailer

In dit vervolg gaan Elsa, Anna, Kristoff, Sven en Olaf op pad om een eeuwenoud mysterie van het koninkrijk te ontrafelen. De toverkunsten van Elsa zorgen voor de nodige magie en Olaf zorgt uiteraard weer voor de nodige humor.

In het begin van dit artikel vertelde ik dat ik een beetje de draak stak met het nummer Let it go, maar laat ik eerlijk zijn. Ik vond de film en het liedje fantastisch! Destijds zat ik in de bioscoop met een grote glimlach. Maar op momenten liep er ook een traan over mijn wang. Ik ben dus zeker van plan om Frozen 2 in de bioscoop te gaan kijken. Met Daelyn uiteraard, want die is ook helemaal enthousiast na het zien van de trailer.

Lees ook: Zo organiseer je een Frozen feest

Frozen 2 puzzel 3D

Frozen 2 speelgoed

Natuurlijk is er, met de komst van deze tweede film, ook weer het nodige speelgoed verkrijgbaar. Zeker met de feestdagen voor de deur hoef je om ideeën niet verlegen te zitten. Frozen fans kunnen hun hart ophalen.

Het Frozen 3D puzzel kasteel is toch wel het ultieme cadeau. Eerst puzzelen en daarna spelen. Deze puzzel bestaat uit 216 stukjes en 93 accessoires. Je koopt het onder andere hier bij bol.com. De verkoopprijs ligt rond de €65.

Heb jij ook plannen om deze tweede film in de bioscoop te gaan bekijken?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *