Zingende Elsa pop

Met de nog steeds aanhoudende Frozen hype zijn er honderden verschillende Frozen producten op de markt gebracht. Hier komt water uit de kraan maar bij Disney komt er alleen al van de Frozen omzet geld uit de kraan. Het zijn ook erg leuke spulletjes om te zien. Afgelopen zomer werd Kyra 5 jaar. Ze was al maanden bezig dat ze dolgraag een Elsa pop wilde wat kon zingen. Uiteraard kwam deze pop ook verschillende keren per dag voorbij in de reclameblokken op tv. Dan maar eens kijken of het in het budget past.

zingende elsa pop2

Inhoudsopgave

Budget voor verjaardag

Door de jaren heen is wel gebleken dat het makkelijk is om over het verjaardagsbudget te gaan. De cadeau’s worden al snel duurder en groter. Na rondgekeken te hebben bleek de pop in de zomer van 2015 €69,99 te kosten. Online vond ik de pop uiteindelijk voor €49,99 bij bol.com. Ze lag hierdoor ook al ruim 2 maanden voor haar verjaardag verstopt in de kast. Meteen in een klap klaar. Een top cadeau voor een goede prijs. Je kunt je voorstellen hoeveel plezier ik had. Iedere dag vertelde ze me weer waarom ze de pop zo graag wilde hebben en dat ze echt bovenaan het lijstje staat.

Lees ook: Frozen 2

zingende elsa pop1

Elsa pop

Ze ging helemaal uit haar bol toen ze eenmaal haar cadeau’s mocht uitpakken. Ze was meteen verliefd op haar Elsa pop. Na dagenlang alleen maar het muziekje van de pop gehoord te hebben werd mijn liefde iets minder. Een keer Let it Go horen prima. Elsa en Kyra bleven echter aan de gang. Natuurlijk wel een teken dat de pop haar goed bevalt.

Het is echt een mooie pop met een leuk liedje en lampjes in haar jurkje. Om haar hals heeft ze een ketting. Als je op het kristal drukt begint de muziek te spelen. Wel even de handleiding lezen die erbij zit voor het instellen van de juiste taal. Elsa kan namelijk in verschillende talen zingen. Haar vriendje Olaf krijg je er ook bij. De batterijen die erin zitten gaan lang mee. Voor de echte Frozen liefhebber kan ik wel zeggen dat deze Elsa pop een echt must-have is.

zingende elsa pop

Frozen Speelgoed

Er is inmiddels heel wat Frozen speelgoed verkrijgbaar. Van puzzels tot bordspellen en ga zo maar door. Op deze website hebben we over verschillende producten een review geschreven. Klik op het linkje hier beneden om direct naar de desbetreffende Frozen artikelen te gaan.

Is de Frozen-hype bij jou thuis ook in volle gang?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *