Frozen teken projector

Het is hier eigenlijk wel Frozen wat de klok slaat in huis. Niet zo verbazingwekkend om te zien dat Daelyn voor haar verjaardag een aantal Frozen cadeau`s kreeg. Aangezien ze ook nog eens gek is op kleuren en tekenen, leek het een familielid een goed idee om een Frozen teken projector te kopen. Die had ze nog niet en ze werd er direct enthousiast van.

Inhoudsopgave

Batterijen

De Frozen teken projector wordt geleverd zonder batterijen. Niet zo heel erg want die hebben we hier wel in huis. In welk stuk speelgoed gaat tegenwoordig geen batterij meer? Helaas bleek na openen van het batterijvak dat er geen ‘normale’ aa-batterijen in moesten, maar 4 dikke 1,5 volt batterijen. En die had ik dus net niet liggen, want waar gebruik je die nou voor? Bij de Action hadden ze deze batterijen liggen, dus ik nam er 4 mee toen ik daar was. Een geluk bij een ongeluk want voor de Pottery Cool hadden we ze ook nodig. Zo konden we een beetje afwisselen.

Lees ook Frozen 2

frozen teken projector

Tekenen maar!

De stickers plakken helaas niet zo heel erg goed op de Frozen teken projector. Waar dat mee te maken heeft? Geen idee. Ze laten in elk geval steeds los. Nu is het maar ter decoratie, dus dat is niet echt een groot probleem. Er zitten 8 verschillende strips met plaatjes bij. Op elke strip staan weer 4 tekeningen die je kunt natekenen. De strip schuif je in een houdertje en dat houdertje zet je weer vast onder het lampje van de projector. Je ziet meteen een grote tekening op de tafel verschijnen.

Een blaadje eronder ( even vastgeplakt tegen het schuiven ) en het tekenen kan beginnen. Ook voor haar oudere broer is het leuk want er zijn leuke tekeningen van Sven, Christof en Olaf. Ook hij ging dus druk aan de slag met tekenen. Vervolgens kun je de tekening nog inkleuren.

frozen-projector2

De Frozen teken projector: Ja of nee?

Ik vind deze projector leuk voor kinderen. Er staat dat de adviesleeftijd vanaf 3 jaar is, maar ik vraag me serieus af of een kind er dan iets aan heeft. Ik zou het in elk geval niet voor een 3-jarige kopen. Vanaf een jaar of 6 lijkt me een geschiktere leeftijd omdat je dan ook echt lijnen kunt natekenen.

Wat vind jij van deze projector?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *