Ses funmais Frozen

Als je me al langer volgt, dan weet je inmiddels dat we graag knutselen. We hebben dan ook een ruimte waar bakken netjes opgestapeld staan met verschillende knutselmaterialen. Ook kopen of krijgen we geregeld pakketten die soms wel eventjes liggen voor ze gebruikt worden. Dat was ook het geval met Ses funmais Frozen editie.

Inhoudsopgave

Verjaardagscadeautje

Deze set was namelijk een verjaardagscadeautje. En die verjaardag van dochterlief was afgelopen oktober. Al eventjes geleden dus. Maar als je jarig bent in oktober en vlak daarna komt de goedheiligman ons land binnen, dan krijg je veel spulletjes in korte tijd. Vandaar dat dit dus even gelegen heeft. Op regenachtige dagen is onze knutselruimte een serieuze schatkamer. Dochterlief besloot nu dan toch aan de slag te gaan met de Ses funmais Frozen.

Lees ook: Frozen 2 de film

ses fun mais frozen

Wat is funmais?

Funmais zijn een soort bouwsteentjes, gemaakt van mais. Als je ze nat maakt dan kun je ze aan elkaar plakken. Of, in dit geval, ergens opplakken. Op het bijgeleverde sponsje kun je de funmais deppen. Zo gebruik je eigenlijk nooit teveel water. Bovendien scheelt het een hoop geknoei.

Ook kun je de funmais in stukjes snijden, zodat ze passend zijn voor jouw werkje. In deze set van Frozen zaten de welbekende Frozen kleuren blauw, wit en paars. De bedoeling is dat je op de bijgeleverde kartonnen platen Elsa, Anna en Olaf gaat maken.

Lees ook: Frozen muursticker

ses funmais frozen

Is het leuk?

Voor niet al te veel geld heb je een leuke, volle doos met funmais. Dochterlief weet zich hier prima een tijdje mee te vermaken. Ze is geconcentreerd bezig met het snijden van alle stukjes om ze vervolgens op te plakken. Ik heb het vermoeden dat ze dit wel prettiger vond omdat er voorbeelden bij waren. Gewoon een doos met funmais en zelf je fantasie de vrije loop laten, lijkt toch minder aantrekkelijk.

Was jij al bekend met funmais?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

2 thoughts on “Ses funmais Frozen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *