Geronimo Stilton

We hebben hier in huis een invasie van muizen. En het ergste is dat het “wakkere muizen” zijn. Natuurlijk heb ik het niet over echte muizen. De kenners hebben inmiddels geraden dat het gaat om de boeken van Geronimo Stilton. De favoriet onder de boeken bij kinderen vanaf 7 / 8 jaar. 

Inhoudsopgave

Geronimo Stilton boeken

Uitgeverij de Wakkere Muis heeft inmiddels al tientallen boeken uitgebracht van deze bekende muis. Zelfs zijn zusje Thea heeft een hele boekenreeks speciaal voor de meisjes (natuurlijk ook leuk voor jongens). Geronimo werd geboren in Rokford (een heuse muizenstad). Hij is afgestudeerd in Rattentaal en de filosofie van de Snorhaar.

Hij beleeft allemaal leuke avonturen en deze deelt hij in zijn boeken met de jonge lezers. Aangezien Geronimo voor de kinderen is weet hij diepe indruk te maken door de spannende verhalen, kleurrijke letters en de geweldige tekeningen. De muis is zo populair dat de boeken in verschillende talen zijn uitgebracht.

Phantasia boeken

Het begon bij ons in huis met de Phantasia boeken. Mijn zoon had er vanuit de schoolbibliotheek eentje meegenomen. Het begin van een nieuw tijdperk was geboren. Het was een succes en vanaf toen is de Geronimo Stilton invasie begonnen. De Phantasia boeken dragen ieder iets speciaals met zich mee. Er zijn delen met kras- en ruikpagina’s, Glow in the dark pagina’s, pagina’s met tekeningen die je alleen kunt zien als je je hand erop hebt gelegd, 3D tekeningen en nog veel meer. Deze serie boeken begint bij een prijs van €24,99 per boek. Deel 10 is €34,99. Deze is een stuk dikker en bevat een hele voorraad aan speciale pagina’s

Geronimo Stilton (2)

De Wakkere Muis

Lezen is een feest en geen straf meer hier in huis dankzij Geronimo. Inmiddels hebben we een twintigtal Geronimo boeken in de kast staan. Deze worden uitgebracht door uitgeverij de Wakkere Muis. Alle boeken zijn inmiddels al verschillende keren gelezen. Meer informatie over de verschillende boeken van Geronimo Stilton vind je hier.

Leuke boekenseries

Er zijn natuurlijk meer leuke boekenseries. Denk aan

Ben jij al bekend met de boeken van Geronimo Stilton?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *