Glam Goo

Daelyn kon haar geluk niet op afgelopen week. Ze ontving een cadeautje van het pr-bureau. Haar ogen straalden bij het zien van dit pakket. Wat zou er in zitten? Na het openen zag ze dat het Glam Goo was. Een Mega pack gevuld met bakjes slijm, glitters, kleuren en geurtjes. Hoe tof was dit?

Inhoudsopgave

Glam Goo Mega pack

Daelyn is gek op slijm. Ze friemelt en frummelt ermee en wordt er rustig van. Bij het Glam Goo Mega Pack is de slijm al klaar. Het is aan jou om het te versieren en kleur en geur te geven. In het Mega Pack vind je vele verschillende spulletjes:

 • 1 container fluffy slijm
 • 2 containers doorzichtig slijm
 • Make-up borstel
 • Glow stick ketting ( met licht )
 • Hart ketting
 • 2 ringen
 • spateltje
 • werkmatje
 • 7 verschillende soorten glitter/decoratie
 • 3 verschillende kleurpoeders om je slijm kleur te geven
 • 2 geurtjes

Het slijm is kant en klaar. Je kunt gewoon de hoeveelheid die je nodig hebt uit de container halen. Vervolgens kun je zelf een kleurtje en een geurtje toevoegen en kun je gebruik maken van de verschillende soorten glitters/decoratie die er bij geleverd worden.

Heb je jouw slijm klaar? Dan kun je hem bewaren in je ring, hartketting, de Glow stick ketting ( met lampje ) of in het handvat van de make-up borstel.

Het doorzichtige slijm vonden we in eerste instantie een beetje nat en plakkerig aanvoelen. Nadat we er een kleurtje, geurtje en decoratie doorheen gemengd hadden, was het niet meer plakkerig. De structuur is goed. Je kunt er in drukken en prikken, je kunt het uitrekken en je kunt er mee kneden.

Glam Goo Slime bewaren

Ook na een paar dagen voelt de slijm nog goed en is hij niet hard geworden. We hebben de slijm bewaard in de ringetjes, kettingen en make-up borstel. Wat er niet meer inpaste hebben we terug gedaan in de lege container. Nadat ook die vol was, hebben we het in een plastic bakje met deksel gedaan welke we nog in de kast hadden staan.

Al met al is het erg geslaagd. Daelyn heeft de doos met spulletjes een aantal keer per dag geopend om weer opnieuw slijm te maken of om er mee te spelen. Ook op bank of tijdens het huiswerk maken speelde ze lekker met het slijm.

Glam Goo Slime

Naast de Mega Pack zijn er nog een aantal andere pakketten van Glam Goo verkrijgbaar. Ik zet ze hier graag voor je op een rijtje.

Glam Goo Deluxe pakket

In het Glam Goo Deluxe pakket vind je doorzichtig slijm, glitters, een tasje en een ring. De adviesverkoopprijs is €32,99

Glam Goo Confetti pakket

In het confetti pakket vind je fluffy slijm, glitters en 2 draagbare accessoires. De adviesverkoopprijs is €16,99

Glam Goo fantasiepakket

In dit fantasiepakket vind je 2 accessoires, doorzichtig slijm en glitters. De adviesverkoopprijs is €16,99 ( Helaas heb ik hier geen voorbeeldfoto van )

Glam Goo kopen

Glam Goo is verkrijgbaar in de speelgoedwinkels maar ook op bijvoorbeeld bol.com. Hieronder heb ik de sets voor je op een rijtje gezet. (affiliate link)

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *