Happy Mama Club Meeting

Afgelopen zaterdag was het zover: De Happy Mama Club Meeting waar ik ( en de andere mama`s ) al lange tijd naar heb uitgekeken. Een aantal jaar geleden leerden we elkaar kennen via Facebook en besloten we samen in een appgroep te stappen omdat we allemaal uit het zuiden des lands kwamen. Nu delen we nog steeds dagelijks lief, leed en blogtips. Geregeld spreken we af maar het was lange tijd geleden dat we allemaal samen waren.

Roermond

Inhoudsopgave

Thuiswedstrijd

Normaal gesproken spreken we in de regio Eindhoven af omdat hier de meesten van ons vandaan komen. Dit keer besloten we Roermond te nemen als locatie en dat is voor mij natuurlijk een thuiswedstrijd. We spraken af bij Brownies en Downies voor de lunch. Ik was iets verlaat vanwege een open dag op school, maar de dames zaten braaf op me te wachten.

Happy Mama Club lunch

Happy Mama Club: lekker lunchen

We hebben heerlijk gegeten. Ik nam een broodje carpaccio en een lekkere kop thee maar het twaalf-uurtje wat de meeste dames hadden zag er ook erg goed uit. We kletsten lekker bij en hadden eigenlijk direct de grootste lol. Bij Brownies en Downies zit je best gezellig en het eten is er echt goed. Wat ik achteraf pas hoorde van de andere dames was dat er Tony Chocolony Brownies werden verkocht. Dat was me nog niet opgevallen anders had ik er zeker eentje meegenomen voor thuis om te proberen.

Happy Mama Club

Na de lunch wilden we eigenlijk gaan shoppen, maar verder dan de Prijzenmepper en de Hema kwamen we niet. Er werden wat outfitfoto`s gemaakt door Bregje en Monique en een paar minuten later stonden we allemaal met onze telefoon foto`s te schieten wat een aantal leuke behind the scenes foto`s van de Happy Mama Club opleverde.

Rondleiding

Bregje had een leuke rondleiding geregeld bij het Arresthuis. Het is een aparte plek om rond te lopen, zeker als je de geschiedenis van het pand een beetje kent. Ik vond het best bijzonder en wil er in deze blog niet al te veel over vertellen aangezien ik er morgen nog een apart artikel aan ga wijden.

Avondeten

Rond de klok van 6 uur hadden we gereserveerd bij Casa Sevilla. Een nieuw restaurant in het centrum van Roermond. Hier serveren ze tapas wat ons hartstikke gezellig leek. Een beetje verschillende dingetjes pikken die voor je neus staan onder het genot van een lekker drankje. Helaas was het licht te slecht om foto`s te maken, dus daar kan ik je niks van laten zien.

Het zaakje ziet er gezellig uit en doet Spaans aan. Helaas werden we aan de voorste tafel geplaatst waardoor we praktisch in de deuropening zaten en het behoorlijk frisjes was. Het eten was verder prima en qua prijs echt goed te doen. Ik vond het wel jammer dat het midden van de tafel zo vol stond met allerlei dingetjes. Het was handiger geweest, zeker met zo`n grote groep, om in het midden van de tafel ruimte te hebben waar de tapas bordjes geserveerd werden op een draaiplateau of iets dergelijks. Dat zou voor iedereen makkelijker te pakken zijn geweest en een stuk overzichtelijker zijn. Uiteindelijk hebben we hier een dikke 4 uur zitten kletsen en eten voor ongeveer €27,50 per persoon. Gezelligheid kent geen tijd.

En weer naar huis

En dan is de Happy Mama Club Meeting toch echt afgelopen. Het was fijn om iedereen weer te zien en lekker bij te kletsen. Zeker zonder de kinderen er bij. Even aandacht voor elkaar en ook echt kunnen luisteren zonder tussendoor onderbroken te worden of handjes af te vegen.

Heb jij ook zo`n fijne vriendinnengroep?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

3 thoughts on “Happy Mama Club Meeting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *