Happy socks, Happy mom!

Sokken. Je draagt ze vrijwel dagelijks. Zeker in de koudere perioden. Ik heb voor de kinderen altijd leuke en kleurrijke sokken gekocht. Dan weer met een Disney prinses, dan weer van Cars of Spongebob. Maar waarom zijn de leuke sokken alleen voor kinderen bedoeld? Mensen kijken vaak raar op als ze mijn sokken zien. Ze zijn net zo kleurrijk als die van de kinderen. Inmiddels heb ik al een bonte verzameling bij elkaar en geeft het me een instant goed gevoel als ik mijn sokjes in de ochtend aantrek. Happy socks, happy mom!

Inhoudsopgave

Mijn liefde voor sokken

Eigenlijk heb ik altijd leuke sokken voor mezelf gekocht. In het begin waren dat nog sokken met Disney figuren erop. Knalroze met Tweety of Donald Duck met een kerstmuts op. Als ik iets leuks tegenkwam dan moest het mee.

Een paar jaar geleden ontdekte ik de kleurrijke design sokken van het merk Happy Socks. Ik vind ze werkelijk fantastisch. Met Moederdag kreeg ik dan ook een doosje sokken cadeau. Sokken, chocolade en thee. De kinderen weten precies waar ze mij gelukkig mee kunnen maken. šŸ™‚

Cadeautje

Afgelopen weekend was ik op het Blogger by Nature kennisevent. Een hartstikke leuk en leerzaam event waarbij ik kennis mocht maken met nieuwe bedrijven en pr-bureaus op het Netwerkplein. Ik had stiekem online al gekeken welke bedrijven en pr-bureaus ik er kon verwachten en of ze bij mijn site konden passen als mogelijke samenwerking.

De webwinkel Hemd voor Hem zou ook aanwezig zijn. Eerlijk is eerlijk: ik besloot niet eens op hun website te kijken omdat ik er eigenlijk vanuit ging dat ze alleen overhemden in de shop zouden hebben staan. Op het Netwerkplein werd ik door ze aangesproken. Ik gaf dus ook meteen aan dat ik ze waarschijnlijk niet verder zou kunnen helpen. “Ik heb mijn man welgeteld 1 keer in een overhemd gekregen en dat was op ons huwelijk.”

Maar een eerste indruk is niet altijd de juiste, zo blijkt. Hemd voor Hem bleek niet alleen overhemden in hun shop te hebben. Ja, zo zijn zeĀ  ooit boven op een zolderkamertje begonnen, maar inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een zeer complete heren webwinkel met als nieuwste aanwinst in de webshop de heren parfums. Aan het einde van ons gesprekje kreeg ik een mooi cadeau van ze mee en ik ging weer verder.

Blij verrast

Eenmaal thuis werd ik praktisch omver gelopen door 3 kinderen die me ontzettend gemist hadden. Ik besloot mijn spulletjes dus ook even weg te zetten om ze op een later moment uitgebreid te bekijken. De volgende middag had ik eindelijk wat tijd. De doos van Hemd voor Hem kwam op tafel te liggen en ik opende hem. Happy Socks! In mijn maat! Ik stuiterde stiekem een beetje door de tuin. Ook een flesje CK One zat in de doos en een leuke brief.

Ik besloot de websiteĀ  van Hemd voor Hem te bekijken en zag nu met eigen ogen dat hij behoorlijk uitgebreid was. Strijkvrije overhemden, stropdassen en polo`s waren niet voor Dave weggelegd, maar ze verkochten ook sokken, boxershorts, shirts, vrijetijdskleding en accessoires. Het is een duidelijke en overzichtelijke website, ideaal. Ik ga hem zeker in mijn achterhoofd houden. Dit soort succesverhalen vind ik altijd leuk. Begonnen op een zolderkamertje en nu zo`n mooi bedrijf. Chapeau.

 

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *