Hatchimals CollEGGtibles seizoen 2

De Hatchimals zijn een enorm succes gebleken. Zeker rond de feestdagen worden deze populaire eieren massaal gekocht en wachten kinderen gespannen tot ze uitkomen. Eerder schreven we al een Hatchimals review. Daarna kwamen de Hatchimals collEGGtibles. Kleine eitjes waar schattige diertjes inzitten die je kunt verzamelen. Met Pasen in zicht zijn dit hele leuke alternatieven voor de welbekende paaseieren. Hoe leuk is het als je deze eitjes verstopt ziet liggen in de tuin?

Inhoudsopgave

Hatchimals collEGGtibles

Het is alweer de 2e serie die je kunt verzamelen. In deze serie kun je weer verschillende families bij elkaar sparen. Denk bijvoorbeeld aan de Forest-familie of de River-familie. In totaal zijn er ruim 100 diertjes die je kunt verzamelen. Op het bijgeleverde formuliertje kun je aanvinken welke je al hebt.
In deze tweede serie maak je kans op de zeldzame gouden Hatchimal. In Nederland zijn namelijk een gelimiteerd aantal eieren verstopt met daarin een zeldzame gouden Hatchimal. Aan de buitenkant van het eitje kun je niet zien of deze zeldzame gouden Hatchimal erin zit.

Welke collEGGtibles zijn er?

Er zijn verschillende pakketten te verkrijgen in verschillende prijsklassen. We zetten ze voor je op een rijtje.

Een Hatchimals collEGGtibles 1-pack

Hatchimals collEGGtibles 2-pack met nestje

Een Hatchimals collEGGtibles 2-pack Egg Carton

Hatchimals collEGGtibles 4-pack met bonus

Hatchimals collEGGtibles 12-pack Egg Carton

Hoe werken de collEGGtibles?

Wij hebben de 4-pack met bonus thuis gestuurd gekregen ter review. De bonus was een extra diertje. Wij kregen het nijlpaardje.

Hatchimals

De bedoeling is dat je de eitjes gaat ‘uitbroeden’. Op elk eitje staat een hartje afgebeeld. Als je dit goed vasthoudt en erover wrijft ( dus verwarmt ) zal het hartje verkleuren van paars naar roze.

Als het hartje roze gekleurd is, kun je het eitje breken. Dit doe je door net boven het hartje op het eitje te drukken. Je kunt het dan indrukken en het eitje openbreken. Jouw eigen Hatchimal komt dan tevoorschijn.

Onze dochter heeft de onderkant van de eierschalen bewaard. Deze gebruikt ze als ‘zitje’ of ‘nestje’ voor de diertjes.

Hebben jouw kinderen Hatchimals in huis?

Wij hebben deze CollEGGtibles ter review ontvangen.

 

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *