Hoe maak jij je huis Sinterklaasproof?

Ik vind het leuk om een beetje met de feesten en seizoenen mee te gaan. In de zomer staan er zomerse knutsels op de vensterbank, in de herfst doen we iets met herfstmaterialen, rondom Halloween hebben we ‘enge’ dingetjes als decoratie. Nu de Sinterklaasperiode is aangebroken, moesten we dus weer aan de slag. Hoe maak jij je huis Sinterklaasproof?

Inhoudsopgave

Knutselen

Je kunt natuurlijk aan het knutselen gaan. In het verleden hebben de kinderen op school hele leuke decoraties gemaakt die we op de vensterbank konden zetten. Een mooie Sint van een lege chipsbus, een behoorlijk grote stoomboot en natuurlijk zwarte Pieten. Ik bewaar dat soort dingen altijd zorgvuldig want het is ontzettend leuk om te zien hoe de kinderen groeien door de jaren heen op het gebied van knutselen. Ze letten steeds meer op details bijvoorbeeld.

Ook volwassenen vinden het leuk om voor Sinterklaas aan de slag te gaan. Zo deelde Nicole een hele leuke DIY voor een Sinterklaaskrans.

Leuke spulletjes kopen

Je kunt ook op zoek gaan naar leuke, decoratieve spulletjes om je ramen of vensterbank mee te versieren. Ik dacht dat ik bij de Action wel flink kon inslaan, maar dat bleek behoorlijk tegen te vallen. Ook Kruidvat en prijzenmepper hadden weinig decoratiefs voor Sinterklaas. Snoepgoed en schoencadeautjes, ja. Daar vind je rekken vol van, maar echt een leuke decoratie zoals bijvoorbeeld met Halloween of Kerst is eigenlijk niet te vinden. Mocht je tips hebben dan laat het me vooral weten in de reacties hier beneden.

Lees ook: Hoe vertel je dat Sinterklaas niet bestaat?

Weinig Sint decoratie te koop

In mijn vlog laat ik je zien wat we toch hebben kunnen vinden en wat we zelf geknutseld hebben om toch een beetje Sinterklaasdecoratie op onze vensterbank te hebben. En ik laat je zien wat me allemaal bij de Action aan de handen is blijven plakken. Ik denk dat we dat probleem allemaal wel kennen. Je gaat voor iets van €0,80 en uiteindelijk reken je €20 af aan de kassa…

Waar koop jij spulletjes om je huis Sinterklaasproof mee te maken?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *