Hoe zit dat met die YouTube Abonnees?

Halverwege november besloot ik eens te checken hoe het met mijn doelen van 2017 zat.  Had ik, ondanks mijn online afwezigheid in 2017, toch alle doelen gehaald? Op persoonlijk vlak ging het eigenlijk prima maar mijn blog/vlog doelen had ik nog niet gehaald. Hoe zit dat met die YouTube abonnees bijvoorbeeld?

Inhoudsopgave

Facebooklikes

Ten tijde van het verschijnen van het desbetreffende artikel ( 22 november ) had ik het aantal facebooklikes van 700 gehaald. Dat was mijn doel en ik had eigenlijk niet meer verwacht dat ik dat zou gaan halen. Inmiddels zijn we een kleine twee maanden verder en heb ik er weer een aantal bij. Ik heb nu ruim 700 volgers en dat vind ik toch best leuk om te zien. Ik hoop stiekem in 2018 toch de 1000 volgers wel te halen, al is dat best een behoorlijk aantal.

Regelmaat

Ik wilde minimaal 4 keer een blog online en minimaal 1 keer per week een video op YouTube online. Dat is me niet gelukt. December is gewoon een hele drukke maand en de kinderen hebben vakantie. Ik vind het leuker om met de kinderen bezig te zijn dan om online bezig te zijn. Toch wil ik proberen om in 2018 regelmaat te krijgen. Op mijn blog, mijn YouTube kanaal en social media kanalen. Hoe ik dat ga doen is nog even puzzelen.

YouTube Abonnees

Mijn doel was om in 2017 minimaal 150 YouTube Abonnees te hebben. Dat klinkt als heel weinig, maar je moet natuurlijk ergens beginnen. In november zat ik er nog behoorlijk onder. Ik had net 114 abonnees gehaald. De bedoeling was dat ik in december meer video`s online zou zetten, maar dat is me niet gelukt. Ik was met zo ontzettend veel andere dingen bezig en uiteindelijk heb ik me daar maar bij neergelegd. Die 150 heb ik niet gehaald, op 1 januari zat ik op 126. Ook iets om trots op te zijn natuurlijk, maar mijn doel voor 2018 gaat toch echt die 150 zijn. 😉

Heb jij er moeite mee als je doelen niet haalt?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *