Honig maaltijdsoep

Afgelopen week maakte mijn moeder een Honig maaltijdsoep. Ik ben gek op soep, zeker met dit koude weer vind ik het heerlijk als lunch. Maar ook in de zomer werk ik met gemak een bakje soep naar binnen.

Mijn moeder was de aardappel-prei maaltijdsoep van Honig tegen gekomen en die leek haar ( en mij ) erg lekker. Toen ik dus rond de middag thuis kwam stond er een pan lekkere soep op me te wachten. Aan tafel! šŸ˜‰

Bereiding

Dez aardappel-preisoep is vrij eenvoudig te maken, je hoeft maar enkele verse ingrediƫnten toe te voegen, te weten:

  • prei in stukjes
  • aardappel in blokjes
  • ham in blokjes

De inhoud van het pakje Honig doe je in een pan met een liter water. Roer dit goed door met een garde en voeg vervolgens de verse ingrediĆ«nten toe. Dit laat je een kwartiertjeĀ doorkoken. Eenvoudiger kan haast niet. In een handomdraai ( 20 minuten ) is de soep klaar.

De smaak

Ik vind hem erg lekker. Ik had verwacht dat hij erg naar prei zou smaken, maar dat is niet het geval. Hij smaakt zacht en romig. Ook mijn dochtertje at de soep met smaak op. Het is een dikke soep, hij vult goed, dus deze pan is voldoende voor het hele gezin. Je kunt hier met gemak met 4 personen van eten.

Natuurlijk kun je de maaltijd nog aanvullen met brood of stokbrood met kruidenboter. Dat laatste is hier zeer gewild, zeker bij onze zoon.

Honig Maaltijdsoep: Ja of nee?

Ik heb de andere soepen van Honig nog niet geprobeerd, maar deze aardappel-preisoep vind ik erg lekker en ik zou jeĀ zeker aanraden omĀ hem zelf ook te proberen. Ā Naast de maaltijdsoep aardappel-prei hebben ze ook bruine bonen, erwten, minestrone en goulashsoep in hun assortiment maaltijdsoepen.

Heb jij de maaltijdsoepen van Honig al geprobeerd? Welke is jouw favoriet?

 

Facebook
Facebook
Instagram
EMAIL
YOUTUBE
YOUTUBE
PINTEREST

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.