Hotel Papi

We gaan niet jaarlijks met de kinderen naar het buitenland. Wel vinden we het leuk om eens in de zoveel jaar een vakantie te boeken naar het buitenland en de kinderen te laten zien dat er meer is in de wereld dan alleen ons kikkerlandje. In de zomervakantie van 2013 gingen wij naar Hotel Papi in Malgrat de Mar met de kinderen. Destijds waren ze 6 en 3 jaar oud.

Met de bus naar Spanje

Als kind zijnde gingen we jaarlijks met de bus naar Spanje. Ik heb dat altijd prachtig gevonden. In Maastricht stapten we over op de bus die ons naar onze eindbestemming zou brengen. We hadden de nodige stops onderweg, konden dan even onze benen strekken en hadden genoeg te doen in de bus. We keken films, lazen de Donald Duck en speelden bingo. De tijd vloog voorbij en voordat we het wisten deden we vroeg in de ochtend onze ogen open om de Spaanse lucht te ruiken.

Het leek me dan ook een prima plan om een busreis naar Spanje te boeken met mijn kinderen. Van tevoren maakten we samen tasjes klaar. Er zaten boekjes in, iets om te spelen en natuurlijk hun favoriete knuffeltje. Ze vonden het net zo spannend als ik destijds maar ik was er van overtuigd dat ze het leuk zouden vinden.

En zo was het ook. De busreis vloog voorbij en ze hebben niet 1 keer gevraagd of we er al bijna waren. Alles bij elkaar zit je toch een uurtje of 17 in zo`n bus. We lazen boekjes, speelden spelletjes en renden lekker op de veldjes rond bij de parkeerplaatsen. De kinderen hebben goed geslapen in de bus dus dat viel me ook al mee.

Lees ook: Globales Bougainvilla Mallorca

Hotel Papi Malgrat de Mar

Papi had goede reviews en dat was ook eigenlijk de reden dat we kozen voor dit hotel. Het lag vlakbij het strand (1 straat verder) had een leuk zwembad en we konden met ons viertjes op 1 kamer liggen. Het eten was goed, we hadden vol pension. Er zat eigenlijk altijd wel iets tussen wat de kinderen lekker vonden dus we hebben geen problemen gehad met eten.

Lees ook: Hoe kun jij jouw kinderen bezig houden tijdens een lange autorit.

Het animatieteam was echt top. Ik denk dat dit 1 van de beste animatieteams was wat ik ooit in een hotel ben tegen gekomen. De kinderen hoefden zich geen moment te vervelen en konden van vroeg in de ochtend tot laat in de avond ergens aan meedoen. Springkussens, schuimparty`s, schminken, spelletjes, noem het maar op. Elke avond werd er een leuke show georganiseerd dus ook de volwassenen hoefden zich niet te vervelen. Alles bij elkaar was het een topvakantie. We hebben ons allemaal optimaal vermaakt en dit hotel is dan ook zeker een aanrader.

Ben jij wel eens in Hotel Papi geweest? Laat jouw ervaring achter in de reacties.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *