Hubelino Pi

Damiën is graag bezig met het bouwen van dingen. Hij maakt dan ook geregeld speedbuilds op zijn YouTube kanaal en eerlijk is eerlijk: zelf vind ik het ook leuk om te zien hoe er in enkele minuten tijd een eindresultaat te zien is. Onlangs ontvingen we een pakketje van Hubelino Pi. Ik had er nog niet eerder van gehoord maar het bleek een succes te zijn hier in huis. Ook mogen we een doos weggeven zodat ook jouw kinderen kunnen ervaren hoe het is om met Hubelino Pi te bouwen.

Hubelino Pi knikkerbaan

We ontvingen deze Hubelino Pi knikkerbaan. Dit pakket is geschikt voor kinderen van 8 jaar en ouder en bevat 99 onderdelen. Het leuke is dat het compatibel is met Lego. Je kunt dus met jouw eigen Legoblokjes je fantasie de vrije loop laten en je eigen knikkerbaan bouwen.

Hubelino Pi

Met de blokjes en baandelen die in de doos zitten kun je de knikkerbaan bouwen die in de handleiding beschreven staat. Ook zitten er knikkers/kogels in de doos die je kunt gebruiken op de knikkerbaan.

Damiën is een tijdje zoet geweest met bouwen van de Hubelino Pi knikkerbaan. Hij heeft netjes de bouwtekening gevolgd en kan dat ook prima alleen. Hij heeft er geen hulp bij nodig. Toen de knikkerbaan eenmaal af was, vonden Daelyn en Landon het ook erg interessant. Niks leuker natuurlijk dan de knikkers bovenaan los te laten en naar beneden te zien zoeven op je zelfgemaakte knikkerbaan.

Lees ook onze review over de Kapla Plankjes

Hubelino Pi knikkerbaan winactie

Wij hebben twee dozen mogen ontvangen en dat betekent dat we dus 1 doos mogen verloten in een winactie. Wat moet je doen om kans te maken:

 • Geef hieronder in een reactie aan dat je mee wil doen met deze winactie.
 • Liken en delen van dit artikel op Facebook wordt zeer gewaardeerd. Net zoals een like op de video van Damiën. 🙂
 • De winactie duurt tot 28 november 2019.
 • De winnaar krijgt via mail een berichtje dus doe mee met een geldig emailadres.
 • Graag binnen 48 uur reageren op de mail, anders ben ik genoodzaakt een andere winnaar aan te wijzen.

Dit artikel is ontstaan d.m.v. een samenwerking.

Stephanie heeft deze winactie gewonnen en mag samen met haar 3 boys gaan bouwen. Gefeliciteerd!

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

53 thoughts on “Hubelino Pi

 1. Dat ziet er heel leuk uit! Mijn zoon is dol op bouwen met LEGO en speelt bij opa en oma altijd met een oude knikkerbaan. Telkens weer een andere baan bouwen en uitproberen, hij vindt het super. Met deze set zou hij thuis aan de slag kunnen. Een perfect cadeau voor de decembermaand. Dat wordt duimen!

 2. Ja hier doe ik ontzettend graag aan mee. Mijn zoontje is gek op bouwen en wanneer er dan een knikker doorheen mag rollen wanneer deze klaar is is helemaal fantastisch!

  1. Leuke winactie! Toevallig heeft mijn jongste zoon deze op zijn lijstje gezet dus ik weet dat hij hem graag zou willen krijgen en doe ik mee met de winactie.

 3. Wat super gaaf! Zoiets heeft mijn zoon op zijn Sint lijstje staan dus zou echt geweldig zijn mochten we hem hier blij mee kunnen maken 🙂

 4. Wij doen graag mee! ?
  Deze baan lijkt mij echt het ultieme Sinterklaas cadeau! Als ik win zou ik het aan mijn broertje geven. Hij weet even niet wat hij graag wil en ik weet zeker dat hij hier uuuuren mee kan bouwen ?

 5. Zou echt super gaaf zijn! Mijn zoontje heeft de duplo versie en zou graag de lego versie willen dan kunnen we iemand weer blij maken met de duplo versie!

 6. Al van jongs af aan heeft mijn zoon iets met knikkers! Een oude knikkerbaan bij oma werd gebruikt, een plastic knikkerbaan, een houten knikkerbaan, Hubelino met duplo aangeschaft Daar is hij nu wat te groot voor, toe aan iets anders! Omdat hij ook erg graag met Lego speelt een geweldige combinatie dus voor hem!

 7. Super gaaf! Heb 3 boys 10,9 en 4 jaar! Mijn oudste moet na de feestdagen weer veel onderzoeken doen in het ziekenhuis dus dit gave nieuwe speelgoed de perfecte bezigheid!

 8. wat een geweldig gebaar, verras mijn kleinzoon maar met dit prachtige exemplaar
  hij gaat vast helemaal uit zijn plaat als de naam van oma hier als winnaar staat #duimenmaar

 9. Wat een toffe knikkerbaan!!! Wat een leuk filmpje van Damiën! Hier gaat onze boef zo blij mee zijn!!! Eindelijk een stoere jongens knikkerbaan waarmee hij zijn lego creaties kan combineren!!

 10. Wat gaaf! Heel graag een kans! Ons zoontje is momenteel nog een knikkerbaan met de gewone Hubelino aan het bouwen, maar het mag wel iets moeilijker worden hihi, Fingers crossed!

 11. Wat een mooi cadeau! Dat is ook wel echt iets voor mijn zoon, ik maak graag kans. Weer lekker nieuwe dingen kunnen bouwen en bedenken, samen met zijn vriendje is dat super leuk

 12. Wow super gaaf voor onze dochters. We hebben nog geen knikkerbaan en geweldig dat deze aangesloten kan worden met lego. Wat zullen ze hier uren mee spelen en wat heeft je zoon een leuk filmpje gemaakt.

 13. Echt super, een droomwens op een droomlijstje en dan maar hopen dat de sint, onze kleinkinderen het allerliefste vindt.
  twee schatten van iedere soort een, een tweeling heel sociaal, spelen samen heel normaal. een top duo gaat voor goud, broertje beschermt zusje, waar hij veel van houd. doet alles voor haar om haar te helpen, Sint laat hun samen lekker genieten van de mooie hubelino Pi knikkerbaan met veel plezier.

 14. Goedenmorgen ?. Mn meisje heeft deze hoog op der verlanglijstje staan. Ze is na de sint jarig en ze is pas een trotse grote zus geworden en ze doet het allemaal zo goed,dit zou wel een leuke verrassing zijn? en zelfs papa vind dit stiekem ook nog wel leuk??

 15. Dat is altijd leuk om te winnen.denk dat onze middelste dochter het helemaal leuk vind ze bouwt ook graag met de lego en dan is ze ook helemaal rustig en in haar element?

 16. Ohhh ik doe zo graag mee voor mijn zoontje Sam. Hij houdt van bouwen, lego en knex zijn hier niet aan te slepen. Ook clics is favoriet. Ik weet zeker dat hij dit machtig mooi gaat vinden. Fingers crossed

 17. Mijn oudste meisje is dol op constructiespeelgoed.
  Na een dag vol prikkels, kan ze hier heerlijk mee ontladen. Zo mooi om te zien hoe ze hier helemaal in op kan gaan! Dit zou ze echt geweldig vinden en zo blij mee zijn! ?❤

 18. dit vind mn meisje helemaal geweldig ???? ze heeft er pas volop mee gespeeld bij haar vriendinnetje en staat nu natuurlijk op nr 1 op haar lijstje?? zezou er dolblij mee zijn ???

 19. Leuk!! Ik doe graag mee!
  Dit vinden niet alleen onze meiden, maar stiekem papa ook nog leuk! Wat zouden we hier samen veel speelplezier aan beleven! ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *