Ideaal: een vest in het voorjaar

Wij zijn echte buitenmensen. Zodra we de mogelijkheid hebben om de achterdeur open te gooien doen we dat ook direct. En met onze nieuwe tentzeilen aan de overkapping kunnen we dat steeds vroeger in het jaar. We hebben het geluk dat we vlakbij het bos wonen en dus gaan we geregeld een boswandeling maken. Zeker in het voorjaar en in het najaar kan het soms een beetje frisjes aanvoelen en dan vind ik een vest echt een uitkomst. Onlangs mocht Dave een mooi vest uitzoeken bij Hemd voor Hem en hij koos voor een Björn Borg vest. We besloten het bos in te gaan om een paar mooie foto`s te maken.

Vest heren

Op de website van Hemd voor Hem kun je vele verschillende soorten kleding vinden. Van overhemd tot stropdas en van sportkleding tot sokken. Dave is een sportief type. In een overhemd zal je hem niet snel tegen komen. Ik mag al van geluk spreken dat hij op onze bruiloft een overhemd droeg. 😉

Dave zocht op de website van Hemd voor Hem een mooi zwart vest van Björn Borg uit. Toen we besloten te gaan wandelen in het bos trok hij het meteen aan. Het weer was heerlijk, het zonnetje scheen en er was een stralend blauwe lucht. In het bos zelf kon het wat frisjes aanvoelen, dus een vest kwam goed van pas.

Wandelroute Meinweg

We hebben een route gelopen op de Meinweg met de kinderen. Ik dacht dat hij een kilometer of 2 zou zijn, maar uiteindelijk bleek het rond de 5 kilometer te zijn. Vooral voor de kinderen was het een leuke route. Onderweg kwamen we namelijk beelden tegen maar ook leuke zitjes waar we even met de kinderen konden zitten en picknicken. Bovendien is het uitzicht op sommige plaatsen echt fantastisch.

Uiteindelijk zijn we, met tussenpozen, een uurtje of 4 onderweg geweest. De kinderen hebben goed doorgelopen en hebben zich eigenlijk geen moment verveeld. Klauteren, springen, bergpaadje op en weer af. Er was voldoende afwisseling, zoals je ook in de video kunt zien.

Ga jij ook wel eens een boswandeling maken met de kinderen?

Het vest van Dave hebben wij opgestuurd gekregen

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *