Juffencadeautje

Elk jaar, meestal aan het einde van het jaar, vieren de juffen op school gezamenlijk hun verjaardag. Voor kinderen is het dan leuk om een cadeautje voor de juf mee te nemen. Ook aan het einde van het schooljaar willen de kinderen de juf ( of meester) graag iets leuks geven om haar te bedanken voor afgelopen schooljaar. Maar wat koop je dan? En hoe zorg je dat het een beetje leuk blijft qua prijs? Ik zet enkele leuke ideeën voor je op een rijtje. Voor de duidelijkheid: waar in deze tekst juf staat, kan natuurlijk ook meester gelezen worden. 😉

Inhoudsopgave

Action cadeautje

Bij de Action kun je voor weinig geld veel leuke dingen kopen. Ook voor de leraren kun je hier voor een schappelijke prijs slagen. Vaak heeft een kind toch 2 leraren, stagiaires niet meegerekend. Een aardigheidje loopt dan stiekem toch wel in de papieren. Met wasco kun je een leuk lowbudget juffen cadeautje maken, dit jaar gaven we iets meer geld uit bij de action.

Apenkoppen of apekoppen?

Daar twijfel ik dus over. Op de zak snoep staat apekoppen, echter geeft mijn spellingscontrole aan dat dit fout is. Ik roep iedereen die er verstand van heeft hieronder in de reacties zijn of haar mening hierover te geven.  😉

Ik kocht dus een zak snoep en van die schattige, kleine snoeppotjes. Met 1 zo`n zak kon ik 3 potjes vullen, dus dat was prima te doen. De kinderen vonden het ook een erg leuk idee en gingen druk aan het vullen. Met de vraag of ze mochten opeten wat over was. “Ja hoor!” zei ik. Toen ik keek, bleek dat ze alle potjes voor de helft gevuld hadden. Kijk, dat was nou ook weer niet helemaal de bedoeling.

Een kaartje erbij

Ik maakte een kaartje waarop stond: “Deze apekop wenst je een fijne zomervakantie!” en klaar waren de juffencadeautjes. De kindere vonden het leuk en ( zoals ik begreep van de kinderen ) de juffen en meesters ook.

Cadeautje voor de juf

Er zijn vele verschillende mogelijkheden voor juffencadeautjes. Laat je kind een bloempotje versieren en zet er een bloemetje in. (“Bedankt dat jij me hebt helpen groeien”) Of wat dacht je van een zakje drop? (“Het zit weer dr`op”) Tegenwoordig zijn er ook vele mogelijkheden om een cadeau met tekst te bestellen. Mokken of sleutelhangers met “Voor de beste juf!” zijn ook zeer in trek.

Op Pinterest vind je nog vele leuke voorbeelden. Zeker even kijken dus!

Welke cadeautjes heb jij wel eens gegeven voor de juf of meester?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *