De populaire meidengroep K3

Wie kent ze niet? De populaire meidengroep K3 bestond al in mijn jeugd. Hoewel ik geen fan was van de groep hoorde ik hun liedjes toch geregeld voorbij komen op de radio. En nu ik zelf in de kleine kinderen zit hoor ik K3 dus nog steeds geregeld voorbij komen. Tijd om een artikel op mijn website te wijden aan deze populaire dames!

Inhoudsopgave

De nieuwe K3

Sinds een paar weken is het hier feest op vrijdagavond. K3 zoekt K3 komt op tv en daar moet natuurlijk naar gekeken worden. Ook onze kleuter mag op deze avond later opblijven en de show kijken. Meestal begint ze op woensdagmiddag al met vragen. “Is vanavond K3 op de televee?”. Op woensdag en vrijdag hoeven ze maar 1 keer naar school dus dat is soms wel een beetje verwarrend voor haar.

Op donderdag weet ze al hoe laat het is. “Nog maar 1 nachtje slapen en dan komt K3 op de televee he? Ik mag dat ook kijken, toch? Gezellig, samen met jou?” Ik knik en zie een paar stralende oogjes naar me kijken. Iets in me zegt dat ik mijn 5-jarige gewoon lekker verantwoord op tijd naar bed moet sturen. Wie verzint nou dat dit programma zo laat op tv komt?

Gezelligheid

Op vrijdag komen de kinderen enthousiast uit school en roepen ze “Vanavond mogen we K3 kijken!” Dat klopt, dat mogen ze. Iets later op de middag gaan ze nadenken. “Welk lekkers mogen we erbij? Zullen we chips pakken? Of misschien toastjes? Met ei en filet american? En krabsalade? Ja, lekker!” Ik hoor het rustig aan en vraag wat ze besloten hebben. Meestal kiezen ze voor toastjes. Op de een of andere manier heeft dat gewoon een hogere gezelligheidsfactor volgens mij.

En dan is het vrijdagavond, half negen. Ze verzamelen knuffels, kussens en dekens, helpen mee met allerlei lekkers naar de salontafel te slepen en roepen of de kaarsjes aan mogen omdat het dan nog gezelliger gaat worden. En eigenlijk is dat ook wel zo. Met 2 kindjes op mijn schoot staar ik ook lekker naar het scherm om te kijken wie er bij de nieuwe K3 groep gaat horen. Gezellig, die vrijdagavond. 🙂

K3 liedjes

K3 is dus al jaren een succes gebleken. Ze maken de leukste meezing-liedjes en geregeld sta ik met de kinderen te dansen in de kamer. Lollypopland is een grote favoriet en Trouwen hebben we zelfs op onze bruiloft gedraaid omdat het zo leuk was voor de kinderen.

De nieuwe K3 heeft als eerste nummer 10.000 luchtballonnen. Ook dit heerlijke nummer is ongekend populair hier in huis. Ik denk dat de nieuwe K3 het dan ook prima gaat doen en dat gebleken is dat de formule K3 gewoon werkt, ongeacht welke dames je laat zingen. Meer informatie over de verschillende cd`s die de dames gemaakt hebben vind je hier.

De merchandise

Er zijn tegenwoordig enorm veel spulletjes van deze populaire groep te koop. Ik zet er een aantal voor je op een rijtje.

  • Je kunt je kind heerlijk laten dromen onder een heus K3 dekbedovertrek. Meer informatie over de verschillende dekbedovertrekken vind je hier.
  • Verkleden hoort bij het opgroeien. Voor K3 fans zijn er allerlei verschillende jurkjes verkrijgbaar. Van het bekende jurkje met de regenboog tot het farao jurkje of het jurkje uit dromen. Meer informatie over de verschillende verkleedjurkjes vind je hier.
  • De dansmat is ongekend populair. Je kunt de dansjes doen op K3 muziek, je kunt je eigen dansje doen of je doet het dansspel. Meer informatie over de dansmat vind je hier.

En zo zijn er nog heel veel andere leuke dingen verkrijgbaar van K3. Vaak komt er, met het uitkomen van een nieuw album, ook nieuwe merchandise in de schappen te liggen die te maken heeft met het thema van het album.

K3 Show

K3 staat ook bekend vanwege de leuke shows die ze geven. Ze reizen maandenlang door Nederland en België en doen verschillende theaters aan. Wil je een show bezoeken? Kijk dan op de website van Studio 100 waar en op welke datums de shows gegeven worden.

Ook op tv kun je shows bekijken. Kijk bijvoorbeeld eens op Netflix of op interactieve tv van Ziggo of er iets tussen staat. Het is leuk voor de iets jongere kinderen (die nog niet zo lang stil kunnen zitten in een zaal) om op deze manier toch te kijken naar een show van K3.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *