Kinderkleding shoplog

Het kindergeld is binnen dus het is een prima tijd om de herfstgarderobe van je kinderen aan te schaffen. Als jouw kinderen net zo hard gegroeid zijn als de mijne, dan kunnen ze wel wat nieuwe spulletjes gebruiken. Ik heb nog niet alles geshopt wat ze nodig hebben, maar ik heb wel al een aantal leuke nieuwe spulletjes die ik graag aan je laat zien in deze kinderkleding shoplog.

Inhoudsopgave

Schoenen

Schoenen is wel een dingetje bij onze jongedame. Ze kan een echte wildebras zijn en schoenen slijten dan ook in hoog tempo bij haar. Daarnaast is ze ook nog eens een echt meisjes-meisje met een voorliefde voor mooie schoenen dus ze heeft wel de nodige paren in de kast staan. Voor de herfst/winter zoekt ze altijd een paar laarzen uit, in de zomer kan ik het beste crocs kopen voor haar. Hartstikke leuk onder een rokje/jurkje of strakke spijkerbroek.

Waar ik in eerste instantie met afgrijzen keek naar de door haar uitgekozen laarsjes, begin ik er inmiddels aan te wennen. Als ik heel eerlijk ben, dan had het kleine meisje in mij ook voor deze schattige stappers gekozen. Roze, zilver en schattige eenhoorns. Voor €30 kochten we ze bij de Bristol.

Hema online

Ik besloot om bij de Hema online een aantal artikelen te bestellen. Ik had in eerste instantie niet echt de tijd om de stad in te gaan en onze kleine man begon langzaamaan uit zijn shirtjes te groeien. Snel iets online bestellen is dan ideaal. Zo kocht ik bovenstaande leuke set van 2 pyjama`s voor €15.

Dit shirtje was gewoon hartstikke leuk en wilde ik graag hebben voor onze man. Helaas hadden ze hem niet in een maatje 80/86, alleen in een maat 92. Dan blijft hij maar even in de kast hangen. Ik betaalde hier €6,50 voor.

Hema had niet zo heel veel verschillende shirtjes maar onze kleine vent had toch echt iets nodig. Ik besloot voor deze 2-pack te gaan. Twee shirtjes van biologisch katoen voor €8.

Een winterjasje kan natuurlijk niet ontbreken nu. Voor de oudsten hebben we geen jassen nodig, die van vorig jaar passen nog prima. Onze kleine vent heeft er wel eentje nodig. Ik vond dit leuke vestje bij Hema online, gewatteerd en dus lekker warm. Ik betaalde hier €25 voor.

Zeeman

Toen ik toch even de mogelijkheid zag om de stad in te gaan, besloot ik bij de Zeeman te gaan kijken. Vaak hebben ze hier ook hele leuke shirtjes voor weinig geld. Wel merk je het aan de kwaliteit. De shirtjes van Zeeman zijn een stuk dunner dan die van de Hema. Dit gele shirtje kocht ik voor €2,99.

Ook dit coole Batman shirtje nam ik mee. Hier betaalde ik €3,99 voor.

Dit blauwe shirtje vond ik ook hartstikke leuk. Het is ook wat dunner, maar in combinatie met zijn nieuwe winterjasje kan hij prima naar buiten als de temperatuur niet te laag is. Voor dit shirtje betaalde ik €2,49.

Verder kocht ik voor onze dochter nog maillots. Bij de Hema betaalde ik voor 2 witte maillots €12. Bij Zeeman betaalde ik €3,99 voor 1 witte maillot. Voor onze babyboy kocht ik bij Zeeman een wit rompertje met lange mouwen voor €2,99. Onze man kan dit aan als hij de shirtjes met korte mouw opdraagt. Zo hoeven deze niet ongedragen weg te gaan.

Waar geef jij het kindergeld aan uit?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

2 thoughts on “Kinderkleding shoplog

  1. De schoenen van je dochter zijn erg leuk.
    Wij gaan deze week ook nog op schoenenjacht. Voor beide nodig. Dus ideaal dat kinderbijslag is gestort.
    Verder koop ik gewoon door het jaar heen. Dus bijslag komt op de grote hoop en klein bedrag ervan gaat naar hun spaarrekening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *