Kleding shoppen voor de feestdagen

De kinderen mogen van ons elk jaar vlak voor de decembermaand kleding shoppen voor de feestdagen. Vorig jaar bestelden we onze kerstoutfits online omdat we nog even moesten wennen aan ons gezin met baby, maar dit jaar besloten we lekker richting Roermond te gaan om iets leuks uit te zoeken.

Inhoudsopgave

Niet zo opgeprikt

De kinderen hoeven er van ons niet zo opgeprikt bij te zitten, al vindt dochterlief het wel helemaal geweldig om alles uit de kast te halen. We zijn met de kerst altijd 1 dag thuis en 1 dag uit huis. Die ene dag uit huis bezoeken we familieleden en daar hoeft het ook niet echt opgeprikt te zijn allemaal. De kinderen kunnen allemaal lekker met elkaar spelen en we eten ook gewoon lekker thuis.

Schoenen

Schoenen zijn wel een dingetje hier in huis. Onze oudste gaat steevast voor Nike sportschoenen. Hij is er ook echt heel erg zuinig op, dus ik vind het ook niet zo erg om daar een flink bedrag aan uit te geven. Dochterlief is meer een meisje: het liefst heeft ze een flinke schoenenkast vol met allemaal verschillende soorten schoenen. Omdat we onze shopmiddag gestart zijn in het Outletcentrum kwamen we voorbij Sketchers. En dat is echt een walhalla voor meiden voor wat betreft schoenen. Onze dochter zocht mooie, zwarte, enkellaarsjes uit met een glittertje erin. En die bleken perfect te passen bij de jurk die ze later vond bij de H&M.

Vlog

In de vlog kun je onder andere zien hoe sfeervol het Outletcentrum eruit ziet tijdens deze feestelijke weken. Ook showt dochterlief een aantal mooie feestjurken waarvan er eentje mee naar huis is gegaan. Niet direct de jurk die ik uitgezocht zou hebben maar ze is 8 en heeft inmiddels een mooie eigen, hele sterke wil ontwikkeld. 😉 In de mini shoplog op het einde laat ik je onze aankopen zien. Nu moet ik alleen nog iets leuks vinden voor manlief en mezelf.

Kopen jullie ook altijd speciale outfits voor de feestdagen?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

One thought on “Kleding shoppen voor de feestdagen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *