L.O.L surprise Hairgoals

Daelyn is een echt meisje. Tutten, freubelen, haar en make-up. Ze kan zich uren bezig houden met dit soort dingen. De spulletjes van bijvoorbeeld L.O.L surprise trekken dan ook echt haar aandacht. Vorig jaar mocht ze de L.O.L surprise pets ontvangen voor een review en daar speelt ze nog geregeld mee. Ze zijn schattig en het is echt een verrassing wat je krijgt. Nu komt L.O.L Surprise met iets nieuws op de markt: De L.O.L surprise Hairgoals en ook hiervan kregen we een review-exemplaar thuis gestuurd.

L.O.L. Surprise #Hairgoals Makeover series

In deze nieuwe L.O.L Surprise serie zijn maar liefst 12 verschillende poppetjes te verzamelen. Al deze poppetjes hebben echt haar en dat maakt het natuurlijk nog leuker om mee te spelen. Ze worden geleverd in een leuke verpakking: een haarlakbus. Deze haarlakbus kun je transformeren tot tasje, salonstoel, display of poppenstandaard. In elke verpakking zitten maar liefst 15 verrassingen.

Wat die verrassingen zijn? Dat is bij elk poppetje verschillend. Denk aan kleding, schoenen, een kammetje, een spiegeltje of bijvoorbeeld krulspelden. In elk geval veel leuke dingen om mee te freubelen en je poppetje een toffe nieuwe look te geven.

l.o.l surprise hairgoals

L.o.l. Surprise Hairgoals review

Daelyn werd al enthousiast bij het zien van de naam L.O.L Surprise. Dit betekende gegarandeerd plezier met uitpakken want ze zou allemaal leuke verrassingen tegen komen. Ze kon dus ook niet wachten. Ze scheurde het plastic los, opende de haarlakbus en het uitpakken kon beginnen. Er zaten maar liefst 15 verschillende items in de haarlakbus. Sommige zaten ingepakt, andere niet. Ze bekeek ze op haar gemak en was er echt een behoorlijke tijd mee zoet, maar het poppetje vond ze natuurlijk het meest interessant. Haren kammen, andere kleding aan, schoentjes verwisselen en de krulspelden kon ze voor zichzelf gebruiken.

Het was voor haar wel even een raadsel wat ze nu met die haarlakbus moest, maar al snel waren we eruit. Er was een hengseltje en dat konden we bovenop vastklikken. Zo had ze een tasje. Alle spulletjes passen er ook weer gemakkelijk in en zo kon haar nieuwste aanwinst gezellig mee logeren bij oma.

Deze nieuwste telg van de L.O.L surprise familie is dus zeker een aanrader. De adviesverkoopprijs is €16,99 per stuk.

Wij hebben dit artikel ter review opgestuurd gekregen.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *