Lego Brickheadz

Lego Brickheadz

Onlangs waren wij te gast in het Lego Discovery Center in Oberhausen. Hoe het daar was kun je lezen in onze review daarover. Aan het einde van ons bezoek kwamen we terecht in het winkeltje. Allemaal grote dozen Lego die graag mee naar huis genomen wilden worden. Na even rondgesnuffeld te hebben, kwam onze zoon met een leuk doosje Lego aanwandelen. Iets wat ik nog niet eerder had gezien. Lego Brickheadz.

Verschillende varianten

Ik had deze doosjes dus nog niet eerder gezien in de speelgoedwinkels of online. Ze blijken ook pas sinds een maand of 3 op de markt te zijn en er zijn verschillende varianten van. Zo zag ik de Captain America, de Black Widow en de Hulk, maar voor de meisjes ook Belle en het Beest. Verder kun je bijvoorbeeld kiezen voor Lego Brickheadz Star Wars of Harry Potter. Erg leuk. Mijn zoon vond de Iron Man het leukste en deze ging dus ook mee naar huis. We moesten €10 afrekenen voor dit poppetje en dat vond ik redelijk meevallen. De meeste kleinere Lego sets zijn rond deze prijs.

Lego Brickheadz : Ja of nee?

Diezelfde avond moest het poppetje uiteraard nog even in elkaar gebouwd worden. Het is dus geen hele grote set en daarom heb je hem ook in relatief korte tijd af. Hij bevat enkele bijzondere Lego stenen die volgens mij alleen te gebruiken zijn voor dit poppetje. Zoonlief is bepaalde dingen redelijk snel zat, maar de kleinere Lego setjes bouwt hij in 1 keer in elkaar.

Wij vinden de Brickheadz echt tof om te zien. Ze zijn vanaf 10 jaar, maar ook een 8-jarige zou hier voor warm lopen. Het is weer eens wat anders dan een auto of een vliegtuig natuurlijk. Het Brickheadz poppetje prijkt nu op het nachtkastje van zoonlief en daar is hij erg blij mee. De volgende op zijn wishlist is de Hulk want het lijkt hem erg tof om verschillende Brickheadz op een rijtje te hebben staan. Hebben we dus meteen een idee wat hij voor zijn verjaardag wil hebben. 😉

Kende jij de Lego Brickheadz al?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *