Little Miss Polish kindernagellak

Met een kleine jongedame in huis is nagellak niet meer weg te denken. Ze is gek op al die verschillende kleurtjes en dat heeft ze niet van een vreemde. In mijn tienertijd hadden mijn nagels een aantal keer per week een andere kleur. Nu lak ik ze niet meer zo heel vaak, maar ik blijf het nog steeds leuk vinden. Op bepaalde momenten hebben mijn nagels dan ook een vrolijk kleurtje. Onlangs kwam ik in aanraking met Little Miss Polish kindernagellak en dat wekte mijn interesse.

peel-off-nagellak

Wat is hier bijzonder aan?

Deze speciale kinderlakjes zijn er in een aantal verschillende kleuren. Het bijzondere aan deze nagellak is dat het een peel-off nagellak is op waterbasis. Je kunt het dus verwijderen als of het een stickertje is. Hartstikke fijn want zo hoef je geen nagellakremover te gebruiken. De nagellak droogt snel wat natuurlijk ideaal is als je zo`n ongeduldige dochter hebt zoals ik.

Wij kregen 3 verschillende kleurtjes opgestuurd. De flesjes waren afzonderlijk van elkaar netjes verpakt en werden verzonden in een bubbeltjesenvelop. De flesjes nagellak zien er leuk uit. Om elk flesje zit een vrolijk gekleurd lintje en een klein bedeltje. Dat maakt het voor de meiden extra feestelijk natuurlijk. Het lintje kun je als armbandje om je pols binden. Elke kleur heeft zijn eigen bedeltje dus je kunt op deze manier verschillende bedels verzamelen.

lila-nagellak

001 Puppy Love (Dit is een lila nagellakje )

oudroze-nagellak

007 Remember Me (Dit is een hele subtiele oudroze nagellak.)

kindernagellak

011 Guardian Angel (Dit is een mooie roze nagellak met glittertjes.)

Wat vonden wij ervan?

Ik ben gecharmeerd van het peel-off principe. Geen gerotzooi meer met nagellakremover, maar gewoon de nagellak eraf trekken als je hem beu bent. De kleuren die wij hebben mogen testen zijn niet te fel, maar juist heel subtiel. Ideaal voor kinderen om lekker mee te tutten. De oudroze is hier momenteel favoriet maar wij vinden de glitterlak extra feestelijk voor de kerst.

Deze nagellak is verkrijgbaar bij Djasa.

Kende jij deze nagellakjes al?

Wij hebben deze nagellakjes ontvangen ter review

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

2 thoughts on “Little Miss Polish kindernagellak

  1. Hier ga ik eens even over nadenken!
    Mijn dochter is namelijk jarig in Januari en ik wil dan een goodiebag meegeven aan de meiden die op het feestje komen.
    Dit is wel super leuk om er in te stoppen 🙂
    En echt ideaal dat je het er zo makkelijk af kan halen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *