L`oreal Paris Sky Fits Heaven en Grace Tweed

Geloof het of niet: ik ben een nagellak meisje. Ik ben er dus echt heel erg gek op. In mijn tienerjaren had ik mijn nagels elke dag in een andere kleur, tegenwoordig verwissel ik van kleur als de oude laag begint los te laten. Onlangs liep ik door het Outletcentrum in Roermond en toen bleek dat ze een L`oreal Paris winkel hadden. Dat was nieuw voor mij. Het mooie was dat ze daar een heel rek met nagellakjes hadden, het walhalla! Ik kocht de L`oreal Paris Sky Fits Heaven en Grace Tweed.

Ik vondĀ  de Sky Fits Heaven echt een prachtige kleur in het rek. Een hele mooie diepblauwe kleur die me meteen aansprak. Het kwastje is lekker breed, dus met 1 strijkbeweging heb ik mijn nagel al gelakt. Dat scheelt natuurlijk tijd! Hij is ook vrij snel droog, wat ook alweer een pluspunt is. Meer informatie over deze nagellak vind je hier.

L`oreal Sky Fits Heaven nagellak

Sky Fits Heaven

De Grace Tweed is een topcoat die je over de Sky Fits Heaven nagellak kunt doen. Er zitten witte en lichtblauwe stukjes in die zorgen voor een leuk effect. Op de foto heb ik er 1 laagje op gedaan, wil je meer effect dan kun je natuurlijk 2 laagjes aanbrengen. Ook dit potje heeft een breed kwastje wat ervoor zorgt dat je binnen no-time klaar bent.

Lees ook: Little Miss Polish kindernagellak

L`oreal winkel

Het leuke van het Outlet centrum in Roermond is dat je daar dus producten kunt kopen met flinke korting. Het is niet de allernieuwste collectie, maar ze hebben er dus wel hele leuke producten om je stash aan te vullen. Naast nagellak hebben ze ook andere L`oreal producten zoals make-up, haarverzorging, huidverzorging en zonbescherming.

L`oreal winkel

Ik vind deze nagellak echt heel mooi. De Sky Fits Heaven is op zich al een heel mooi kleurtje, maar ik vind dat de Grace Tweed er echt een heel leuk effect aan geeft. Het pimpt je nagels als het ware zonder dat je er al te veel moeite voor hoeft te doen.

Wat vind jij van deze kleuren?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *