Shoppen voor kinderen bij het Outlet Centrum in Roermond

Shoppen voor kinderen bij het Outlet Centrum in Roermond. Het Outlet Centrum bestaat inmiddels alweer ruim 15 jaar. Een goede zet voor Roermond, al hadden weinig Roermondenaren het vertrouwen in een lang bestaan. Het Outlet Centrum is door de jaren heen flink gegroeid en ook nu, in april 2017, zijn er weer vele nieuwe winkels bij gekomen. Ook voor kinderen kun je hier prima slagen.

Inhoudsopgave

Leuke prijsjes in Outlet Centrum Roermond

Vroeger dacht ik altijd dat het Roermond Outlet erg prijzig was. Het zijn namelijk niet de budgetstunters die hier hun winkels vullen. Waar ik nooit verder kwam dan de Nike winkel voor een paar sportschoenen heb ik afgelopen jaar toch mijn mening bij moeten stellen. Je kunt hier prima winkelen voor leuke prijsjes. Dat ze ook kinderkleding hebben tegen leuke prijzen was me echter nog niet opgevallen.

Schoenen

Naast Nike en Adidas heb je hier ook een Sketchers winkel. Een feest voor mijn kleine meisje, want de schoenen hier zijn in de mooiste kleuren en met prachtige glittertjes en lichtjes. Voor de prijs kun je hier best een paar schoenen aanschaffen. Gemiddeld ben je tussen de €25 en €50 kwijt voor een hip paar kinderschoenen. ( Uitzonderingen daargelaten natuurlijk )
Wil je meer informatie over Sketchers schoenen voor meisjes, kijk dan hier

Kinderkleding Outlet Centrum Roermond

Tom Tailor

Nu ben ik niet direct van het type dat bewust op zoek gaat naar merkkleding, maar toen ik afgelopen december even binnen kon neuzen bij Tom Tailor, besloot ik op een rustiger moment nog eens terug te komen. Ik kocht hier voor mezelf shirtjes voor vriendelijke prijsjes ( bedragen tussen de €10 en €15 ) en zag ook hartstikke leuke shirtjes voor mijn dochter hangen voor €7 en €9.

De verkoopmedewerker wist me nog te vertellen dat er een baby-afdeling zou komen met babykleding vanaf maatje 50, maar dat de levering helaas vertraagd was. Over een paar weken zou het er toch zeker moeten zijn. (Tom Tailor heeft een nieuwe winkel geopend in het nieuwe, pas geopende 4e deel van het Outlet Centrum Roermond. Hier is dus ook een ruime keuze kinderkleding en babykleding )

Lees ook: Kerststad Roermond en onze review van Bubbles and Bites.

Levi`s

Levi`s is in mijn gedachten altijd best prijzig geweest, maar ook hier zag ik vriendelijke prijsjes voor kinderkleding. Shirtjes die rond de €10 en €15 zijn. Prima om aan te schaffen voor de zomer dus. En goede kwaliteit zoals je van Levi`s kunt verwachten. Ook de stoere jeans zijn hier verkrijgbaar.

En verder…?

Naast bovenstaande winkels zijn er natuurlijk nog vele andere winkels. Het Outlet Centrum Roermond telt inmiddels zo`n 200 winkels met vele verschillende producten. Wil je de kinderen meenemen? Ook dat kan. Ze hoeven zich niet te vervelen, want zodra jij op een terrasje geniet van jouw heerlijke koffie, kunnen de kinderen zich uitleven in de Avonturenspeeltuin.

Bij de toiletten hebben ze ook aan de kinderen gedacht. Zo zijn er ouder-kind toiletten en is er een aparte, af te sluiten verschoningsruimte. Wat ik hier wel opvallend vond, was dat er een stoel stond zodat je even op je gemak je baby kon voeden. Onze jongste krijgt nog borstvoeding en is sinds kort erg snel afgeleid door alles wat er om hem heen gebeurt. Je zit in deze ruimte niet direct zonder geluid ( want je hoort de blazers van de toiletten en de deuren open en dicht gaan) maar omdat hij niks om zich heen zag, heeft hij wel in alle rust even bij mij kunnen drinken. Als borstvoedende moeder vind ik dit wel een pluspuntje.

Meer informatie over het Outlet Centrum Roermond en de openingstijden vind je op hun website.

Heb jij er wel eens over nagedacht om de kinderkleding bij het Outlet Centrum Roermond te kopen?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *