Margriet Winterfair

Afgelopen woensdag bezocht ik de Margriet Winterfair die voor de 15e keer plaatsvond. Ik had namelijk twee kaartjes gewonnen op de website van Barbara en vond het ontzettend leuk dat ik kon gaan. Het was de eerste keer dat ik deze Winterfair bezocht en ik moet zeggen dat het me goed bevallen is. Wat ik erg leuk vond is dat je op de foto kon met de enige echte kerstman van Sky Radio, dus dat heb ik ook gedaan. 🙂

Naast vele tassen en schoenen stands ( een vrouw kan blijkbaar nooit genoeg tassen en schoenen hebben ) waren er ook nog vele andere leuke stands. Je zag dat de brocante spullen momenteel heel erg in waren. Er waren verschillende zaken die hun spulletjes hadden uitgestald en die erg goed bezocht werden. De inrichting van de hele winterfair was top. Mooie kerstverlichting, heerlijke kerstmuziek en er waren stands bij die daar leuk op inspeelden door kerstboompjes neer te zetten.

Margriet Winterfair Kiooms

Ik kwam deze dressings van Kiooms tegen. Ze zijn er in verschillende smaken en ik heb de frambozendressing mogen proeven. Ik vond hem erg lekker! Meer informatie over de verschillende dressings vind je op de website van Kiooms.

Margriet Winterfair La_dot

Wat ik ook erg leuk vond was de stand van La Dot cosmetics. Ze zijn fabrikant van de tijdelijke tattoo die ik hier op mijn arm heb. In principe werkt het heel eenvoudig. Je hebt keuze uit verschillende tattoostempels, glitters, steentjes en dan kun jij je creatieve gang gaan. Ook leuk voor de kinderen want deze tattoo`s blijven maar enkele dagen zitten. Hier vind je meer informatie.

Margriet Winterfair

Ook wil ik je voorstellen aan Be It By Jenn. Een kledingwinkel met kleding speciaal voor mensen die in een rolstoel zitten. Ik heb zelf een zoontje en hij is gedeeltelijk rolstoelafhankelijk, dus ik vind dit een mooi initiatief en wil het ook graag in de schijnwerpers zetten. Hier kun je een kijkje nemen op de website van Jenn.

Wat is er te doen op de Margriet Winterfair?

Natuurlijk is er nog veel meer te zien op de Winterfair, het is een hartstikke gezellig moeder-dochter uitje. Zo kon je verschillende workshops doen waar jij je van tevoren voor moest inschrijven. Denk aan workshops sieraden maken, of lekkere chocolade.

Ook kon je terecht in het theater waar we verschillende mensen konden zien optreden. Antje Montero was te gast op de dag dat wij op de winterfair waren. Wat een stem heeft ze! Prachtig. Ook Bastiaan Ragas heb ik voorbij zien komen.

Margriet Winterfair

Natuurlijk zijn er voldoende plekjes om even uit te rusten en iets te eten of te drinken. De restaurants bieden voor ieder wat wils en er worden geen idiote wereldprijzen gevraagd.

Ik zou je echt aanraden om volgend jaar de Winterfair te bezoeken. Je komt helemaal in de kerststemming, het is hartstikke gezellig en je komt leuke, nieuwe producten tegen. De balans tussen shoppen en ontspanning is uitstekend. Meer informatie over de Margriet Winterfair vind je op hun eigen website.

Heb jij de winterfair bezocht?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *