Mijn babyboek

Het is niet zo makkelijk om te bedenken wat je nu cadeau kunt doen aan de ouders van een pasgeboren baby. Wat neem je mee tijdens die kraamweek? Wat is een origineel kraamcadeau? Iets wat wij kregen en wat ik erg origineel vind is Mijn Babyboek. En daar vertel ik je graag meer over.

Wat is het?

10 jaar geleden kregen wij dit boek al cadeau toen Damiën geboren werd van onze verzekeringsagent. Erg attent en ik vond het dan ook leuk om te horen dat ze ook nu, 10 jaar later, nog steeds dit boek cadeau doen aan de ouders van een pasgeborene. Ik werd dan ook gebeld toen Landon een paar dagen oud was voor zijn gegevens. Geboortedatum, tijd en plaats.

Het boek vertelt het verhaal van het kroontjesrijk Lapiedoe. De prins ( Landon in dit geval ) gaat op zoek naar zijn kroon en krijgt daarbij hulp van een beer en een konijn. Ik weet nog dat ik het destijds regelmatig aan Damiën voorlas en dat hij het helemaal geweldig vond om zijn eigen naam steeds voorbij te horen komen. Hij speelde gewoon de hoofdrol in een spannend avontuur!

origineel-kraamcadeau

Waar is het te koop?

Dit boekje is te koop bij Personal Gifts. Op de site zijn vele personaliseerbare cadeau`s te vinden. Ook zijn er veel leuke kinderboekjes te koop voor alle leeftijden die je kun personaliseren. Wat dacht je van Nijntje, Frozen of Cars? Maar ook Donald Duck, Woezel en Pip of leuke Disney boekjes kun je aanschaffen. Niet alleen erg origineel als kraamcadeau voor baby`s, maar leuk voor alle leeftijden en vele gelegenheden.

Ik vind het Babyboek erg leuk. Zeker voor later. Het boekje is ook nu alweer met veel plezier verschillende keren gelezen. Steeds als er iets herkenbaars voorbij komt ( Landon, Mama Laura of Papa Dave ) kijken de kinderen met grote, glimmende oogjes op van het boek. Mocht je dus nog op zoek zijn naar een origineel cadeau voor de komende feestdagen, dan kan ik je dit zeker aanraden.

Was jij al bekend met deze personaliseerbare boekjes?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

2 thoughts on “Mijn babyboek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *