Mijn week in foto`s #4

Hier in het zuiden is het bijna carnaval. Dat betekent dat langzaamaan de carnavalsgekte toeneemt hier in huis. Niet bij mij, ik ben er niet zo gek op. Maar de kinderen zijn dus echte carnavalsgekken en houden wel van een feestje. Maar dat is niet alles wat we deden. We gingen er lekker op uit en afgelopen weekend gebeurde er iets verbazingwekkends op mijn site. In mijn week in foto`s #4 zie je wat we allemaal gedaan hebben.

Inhoudsopgave

Wandelen

Nu de kleine man echt stevig op zijn benen staat en de nodige metertjes op een dag aflegt, is het tijd om de wereld te gaan verkennen. Lekker buiten een stukje wandelen dus. Hij vindt het prachtig en wijst naar alles wat hij ziet. Vooral auto`s trekken de aandacht van de jongeman.

Regenlaarsjes

En als je dan toch flink aan de wandel gaat, doe je dat natuurlijk in stijl. Als het regent of heeft geregend is het ook leuk om naar buiten te gaan. Meneer heeft nu hele toffe, gele regenlaarsjes die hij liever niet meer uit wil doen.

Verkleden

De kinderen mochten naar het carnavalsfeest van de Jeugdclub. Hartstikke leuk natuurlijk, maar dan moet je wel verkleedkleding hebben. Dochterlief heeft alles in haar kast liggen, maar de kleding van zoonlief waren we kwijt. Op naar de Action dus! Hij kocht een gekleurd hoedje en een stropdas, schminkte zijn gezicht en transformeerde in 1 of andere maffiabaas.

Lekker niksen

Het was een pittige week betreffende slapen. De jongeman werd om de haverklap wakker en vond half 6 in de ochtend een prima tijd om de boel op stelten te zetten. Ik besloot dus dat het beter was om naar beneden te gaan zodat de rest van het huis lekker kon doorslapen. De volgende ochtend was manlief de gelukkige die om half 7 beneden zat. Toen ik wakker werd, ging onze uk net naar bed, de oudsten zaten op school en manlief ging naar zijn werk. Tijd om even lekker te niksen. Ik heb een lekker ontbijtje gemaakt en Bridget Jones gekeken.

Spreekbeurt

Onze oudste had een spreekbeurt over zijn ziektes en wat dat met hem doet. Hij wilde hiermee begrip en duidelijkheid brengen in de klas. Omdat je aan hem eigenlijk niks ziet, is het vaak lastig voor mensen om begrip op te brengen voor hem als hij tijdens ( bijvoorbeeld ) de gymles langs de kant gaat zitten. Hij was erg nerveus, maar heeft het heel goed gedaan. Ook de klasgenoten vonden het erg interessant en vonden het fijn dat hij het uitgelegd heeft.

Opruimchallenge

Ik probeer nog steeds elke week iets de deur uit te doen. Tot nu toe is het gelukt, maar het wordt natuurlijk steeds lastiger. Ik besloot mijn kledingkast eens in te duiken en uiteindelijk heb ik er 2 dingetjes uitgehaald. Het ene droeg ik tijdens de zwangerschap en het andere shirtje was gewoon opgedragen. Ik vind het vaak wat lastig om kleding weg te doen, ik heb echt nog spullen in de kast hangen van 15 jaar geleden. Ze passen me nog prima ( hoeveel mensen kunnen dat zeggen na 3 kinderen ) maar ze zijn natuurlijk wat gedateerd. Ik moet toch echt eens wat meer tijd nemen om uitgebreid mijn kleding na te kijken…

Cadeautje voor de baby

Bij ons in de buurt is een baby geboren en dat zijn toch altijd bijzondere momenten. Ik vind het leuk om dan een kaartje in de brievenbus te doen, vergezeld van een klein cadeautje. Slabbetjes kun je nooit genoeg in de kast hebben liggen en het is een handig ‘brievenbus-cadeautje’ vandaar dat de keuze daarop gevallen was.

Verbazing

En dan het meest verbazingwekkende moment van mijn week. Ik heb naast deze site natuurlijk ook nog de site Wereld van Kinderen met mijn beste vriendin Nancy. Onlangs had ik een artikel geschreven over de serie Horrornacht van het YouTube kanaal Stuk TV. Toen ik afgelopen weekend iets wilde schrijven voor op mijn site, viel het me op dat de site ontzettend vaak bezocht was op 1 dag. Ik vroeg me af hoe dat kon want het ging om zo`n 2500 bezoekers. Later vond ik uit dat het artikel was gedeeld op de Facebook pagina van Stuk TV zelf. Hartstikke leuk natuurlijk!

Hoe was jouw week?

 

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *