Mijn week in foto`s #5

Op afgelopen maandag na heb ik eindelijk eens een redelijk rustige week gehad. Niet al te veel afspraken buiten de deur, geen geren en gevlieg. Gewoon lekker rustig. En dan is het ook nog eens prachtig mooi weer geweest. Heerlijk. Ik neem je weer mee in een nieuwe mijn week in foto`s #5

Inhoudsopgave

Appjes sturen

Papa is nu veel weg overdag ivm zijn werk, oma is een weekendje weg, dochterlief mist ze dus dan worden er veel appjes gestuurd. Ik moest lippenstift op, we moesten elkaar een kus op de wang geven en een selfie maken voor papa en oma. Gezellig! 🙂

Onze roadtrip

Je kon er vrijdag al over lezen: De oudste en ik gingen op roadtrip. Niet de roadtrip die we graag gemaakt zouden hebben, we moesten namelijk nogal wat peuten en logen bezoeken. Gelukkig hadden we het wel gezellig samen.

Heerlijk weer

Ja, het is koud geweest afgelopen week, maar wat hadden we een fantastisch weer. Ik kan er echt van genieten. Lekker dikke jas aan en naar buiten. Ook onze kleine man vond het heerlijk. Dagelijks maakten we een wandelingetje.

Uit eten

Met kerst hebben we een etentje aangeboden gekregen. Omdat het een beetje lastig is om met zoveel mensen ( we waren met 10 personen ) op dezelfde dag vrij te plannen, heeft het een paar weekjes geduurd. Afgelopen woensdag was het dus zover. Een uitgebreid verslag van dit etentje vind je later deze week online.

Carnaval

Ja, het is carnaval. De kinderen vinden zoiets fantastisch. Op vrijdag liepen ze mee in de kinderoptocht en stond ik lekker met onze kleine man op straat te kijken. Hij vond het maar een beetje vreemd allemaal, maar vond de muziek te gek.

Kleding gevonden

Eindelijk heb ik de carnavalskleding van onze oudste gevonden. Bij verhuizingen raak je geregeld spulletjes kwijt en zo dus ook de carnavalskleding. Ik besloot op de zolder eens op zoek te gaan en wat dozen en tassen open te trekken en wonder boven wonder vond ik de spulletjes nog net op tijd.

Verdwenen borduurwerkjes

Ik vind borduren leuk maar ook dit heeft een tijdje op een laag pitje gestaan. Voor de zwangerschap was ik bezig met 2 werkjes waarvan er eentje bijna af was. Ik baalde dan ook stevig toen ik juist dit kerst-werkje en mijn Efteling-werk niet meer terug kon vinden. Gelukkig leverde mijn zoektocht naar de carnavalskleding ook deze 2 werkjes op! Yay!

Opruimchallenge

Ik heb van dochterlief ook de carnavalskleding nagekeken en er zat een jurkje tussen waar ze helaas uitgegroeid was. Je kunt het aan 2 kanten dragen. Helaas had het kraagje los gelaten. Ik besloot het toch op de weggeefpagina op Facebook te zetten. Wellicht was er iemand handig genoeg om het te maken en dan kon er een klein meisje nog veel plezier aan beleven.

De dreumes

Die kleine snelle Jelle van ons. Let je eventjes 1 tel niet op, zit hij zomaar boven op de tafel. Hoe dan? Denk ik dan! Maar meneer is slim. Hij gooit een kussen op de grond en gaat daar boven op staan. Dan is hij dus net groot genoeg om op de tafel te kunnen klimmen. Ook heeft hij erg veel interesse in de slaapkamer van zijn grote broer. Lekker alles uithalen en alles ontdekken.

Hoe was jouw week?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *