Mijn week in foto`s #6

Afgelopen week was het carnavalsvakantie. De kinderen hadden vrij en dat geeft net iets meer rust in huis. Op ons gemakje opstaan, lekker rustig ontbijten en het allerbelangrijkste: geen verplichtingen. Heerlijk. Wat we gedaan hebben lees je in mijn week in foto`s #6.

Inhoudsopgave

Carnaval

Hier in het zuiden was het carnaval losgebarsten. Persoonlijk heb ik er vrij weinig mee. Ik vind het wel leuk om samen met de kinderen naar de optochten te gaan kijken. Manlief was ook een dagje vrij en ging gezellig mee. De oudste vond het wel tof als hij en paps er hetzelfde uitzagen.

Heel veel snoep

Er werd heel veel snoep gegooid vanaf de carnavalswagens. De kinderen hebben flink wat verzameld. Niet alleen snoep. Ook spulletjes werden van de wagens gegooid. Denk aan knuffels, maskers, kaartspellen, clownsneuzen en dat soort spul. Hartstikke leuk natuurlijk.

Relax Mama

Je hebt van die dagen dan loopt alles in het 100. Kinderen die wat lastiger zijn en die rommel maken op de plek waar je net opgeruimd hebt. Nadat ze eindelijk alledrie in bed lagen vond ik het tijd voor zoetigheid. Veel zoetigheid. Een donut, een stuk chocolade en een lekkere kop Julia`s Dream thee. Filmpje op en mij hoorde je niet meer…

Valentijn

Op woensdag was het natuurlijk Valentijnsdag. Manlief verrast me elk jaar weer met een mooie bos rozen. Helaas moest hij deze dag werken en dus zorgde hij ervoor dat mijn moeder de rozen kwam brengen. Wat een leuke verrassing!

Lunchen

Onze oudste was naar een kinderfeestje en daarom ben ik met dochterlief en onze dreumes samen gaan lunchen. Dochterlief is gek op dit soort momentjes en geniet er met volle teugen van. Ik trouwens ook. 🙂

Opruimchallenge

Mijn opruimchallenge liep deze week een beetje in het honderd. Ik was met zoveel andere dingen bezig en zeker als de kinderen vrij zijn, lopen dat soort dingen nog wel eens de mist in. Ik heb wel samen met dochterlief haar kamer opgeruimd en voor de zoveelste keer de rommel opgeruimd die dreumes gemaakt heeft. Telt dat ook…?

Uitjes

We hadden afgelopen week twee leuke uitjes op de planning staan. Vrijdag mocht ik voor de website Liefde voor Limburg naar het Limburgs Museum in Venlo. Hier was een expeditie over Paul van Loon en dat vonden de kinderen helemaal fantastisch. Op zaterdag ging ik samen met de oudste op stap. Wat we precies gedaan hebben zie je komende week voorbij komen op mijn site Wereld van Kinderen.

Hoe was jouw week?

 

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *