Mijn week in foto`s #9

In mijn week in foto`s #9 vertel ik je deze keer over mijn minder leuke week. Tja, ook die zitten er helaas tussen. En die horen ook bij het leven dus dat zijn best dingen die vermeld/besproken mogen worden. Maar het was niet alleen maar ‘minder’. Ik heb mezelf even een schopje onder mijn kont moet geven om ervoor te zorgen dat de kinderen er weinig van merkten. En zo beleefden we toch nog wat leuke momenten.

Inhoudsopgave

Zes jaar

Vandaag, 12 maart, is de dag dat het alweer 6 jaar geleden is dat mijn tante overleed op 46-jarige leeftijd. Ze betekende heel veel voor mij en ik mis haar nog elke dag. Natuurlijk krijgt haar overlijden wel een plekje door de jaren heen, maar toch. Er zijn momenten, veel momenten, dat ik aan haar denk. Op de meest belangrijke momenten was ze er of belde ik haar op om erover te vertellen.

Tien jaar

Morgen, 13 maart, is het alweer 10 jaar geleden dat ik mijn tweede miskraam had. Deze hele komende week is gewoon een rottige week en de week daarvoor hik ik daar gewoon tegenaan. Het is ook heel dubbel allemaal. Twee weken waarin ik niet zo lekker in mijn vel zit, gevolgd door mijn verjaardag op zondag. Het is gewoon raar.

Geen schrijfzin

Er zijn momenten dan heb ik veel inspiratie en er zijn momenten dan is de schrijfzin even weg. Omdat ik afgelopen week gewoon niet lekker in mijn vel zat, voelde ik me niet echt ‘schrijverig’. Er kwam dus niks uit mijn handen. Ik probeer toch vaak positieve, leuke en vrolijke artikelen online te zetten op mijn sites en als ik me allesbehalve vrolijk en gezellig voel lukt het me dus niet om daarover te schrijven. Het liefst zou ik me afzonderen en in mijn eentje een beetje ‘aankloten’. Manlief had het volgens mij wel in de gaten en zorgde ervoor dat hij de kinderen wat meer uit mijn buurt hield.

Foto`s maken

Door mijn burnout heb ik geleerd niet te blijven hangen in het negatieve. En dat is niet altijd makkelijk. Want hoe zorg je ervoor dat die rotgevoel-buien omslaan in fijne momenten? Ik besloot toch met mijn blog bezig te zijn en wat foto`s maken voor verschillende artikelen die ik al geschreven had.

Creatief bezig zijn

Creatief bezig zijn kan me echt uit een slechte bui halen. Een dik half jaar geleden ben ik begonnen aan een diamond painting en die heeft de laatste maanden in de kast gelegen. Ik besloot dus dat het tijd was om me hier weer mee bezig te houden. Ik ben nu op ongeveer twee derde van de painting dus in dit tempo heb ik mijn painting over een maand of 4 wel af. 😉

Vingerverf

Kinderen weten vaak niet wat er gaande is en hoeven daar ook niet de dupe van te zijn. Ik besloot samen met de kinderen ook creatief aan de slag te gaan. Onze jongste maakte zijn eerste vingerverfschilderij. Ik heb met schilderstape een figuurtje op het schilderij geplakt dus ben benieuwd of dit ook zichtbaar is als ik het eraf haal. Het is een dikke laag vingerverf dus het heeft even tijd nodig om te drogen.

Naar buiten

Een wandeling, wat groen om me heen en gewoon even thuis weg zijn. Ook dat kan me uit een vervelende bui halen. Ik besloot langzaamaan wat paassfeer in huis te brengen en ging op zoek naar een mooie paastak. Ik bezocht verschillende winkels maar slaagde uiteindelijk bij het tuincentrum. Zoonlief ging voor het eerst in de autowinkelkar en had de grootste lol.

Paastak

Ik kocht dus een paastak zodat de kinderen konden deze versieren. Hij ziet er nog wat kaal uit, maar ik ga er min of meer vanuit dat dit de komende week wel goed gaat komen.

Hoe was jouw week?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *