MondoVerde in de winter

Aangezien we een mooie winter hebben besloot ik samen met Kyra en mijn moeder een meidendagje te gaan houden. Geen idee waar ik naartoe wilde. Na wat zoeken kwam ik uit bij Mondo Verde. Het zonnetje scheen en het was niet te koud. Zelf was ik er nog nooit geweest. Echt een beeld kon ik me er niet bij vormen. Sommige dingen moet je gewoon zelf ervaren.

Wereldtuinen

Mondo Verde is een park met allemaal verschillende wereld tuinen. In de sfeer van verschillende landen zijn er tuinen aangelegd. Wij waren er in de winter en het was al mooi om te zien. In het voorjaar of zomer gaan we weer terug. Als het in de winter al mooi is om te zien dan moet het dan helemaal fantastisch  zijn. Dan staat alles in bloei. Ze hebben o/a tuinen in de Japanse, Italiaanse en tropische sfeer. Op de website vind je alle andere tuinen terug. Afwisselend kom je in het park ook dieren tegen.

mondoverde5

Mondo Verde dieren

Afwisselend kom je in het park ook dieren tegen. Er zitten hele schattige aapjes en geweldig mooie papegaaien natuurlijk zijn er veel meer dieren te zien. Het is geen dierentuin maar er zijn wel genoeg dieren te zien. Vooral het tropische gedeelte was erg mooi om te zien. Aangezien het binnen is staat hier wel alles in bloei. Er zitten veel variatie aan vogels. Er zijn zelfs, flamingo’s, landschildpadden en reptielen te vinden. Buiten hebben ze nog 2 hele mooie witte leeuwen.

Lees ook: 10 leuke dierentuinen

mondoverde3

Attracties

Om het voor de kinderen extra leuk te maken zijn er in het park enkele attracties en speeltoestellen te vinden. Kyra vond het geweldig om in de kinder achtbaan te gaan en te botsen in de botsauto’s. Voor de kinderen is het een aangename onderbreking.

mondoverde6

Mondo Verde ja of nee?

Het antwoord heb ik eigenlijk al eerder gegeven. Voor ons is het zeker een ja. De wereldtuinen wil ik graag nog een keer bekijken als alles in bloei staat. Kyra wil ook dolgraag nog een keer terug maar dan wel met haar broer. Hier is een mooie balans tussen tuinen, dieren en speelgelegenheden.

Volwassenen betalen in de zomermaanden €25. Dit is inclusief All You Can Eat
Kinderen (3-12 jaar) betalen €16 inclusief All You Can Eat
Parkeren kost €4 per auto.

Familiepark Mondo Verde
Groene Wereld 10
6372 PW Landgraaf

Klik hier om naar de website van Mondo Verde te gaan.

Was jij al bekend met Mondo Verde?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.