Naamkoffertje van Naamelijk

Afgelopen zomer heb ik meegedaan met een winactie op de site van Esther. Ik vond het hartstikke leuk om te horen dat ik gewonnen had. Ik had een geboortekoffertje gewonnen en nadat onze kleine man geboren zou zijn, zou ik dit koffertje kunnen bestellen. Erg leuk! Afgelopen week is het koffertje binnengekomen en ik wil het graag aan je laten zien. En wat nog eens extra leuk is. Ik mag een naamkoffertje van Naamelijk weggeven in een winactie!

Het geboortekoffertje

Ik heb dus een geboortekoffertje gewonnen. Ik mocht het geboortekaartje van Landon opsturen zodra hij geboren was en kreeg daarna het koffertje opgestuurd. Je weet hoe dat vaak gaat met kersverse ouders: die vergeten even de wereld om zich heen. 😉 Dus toen Landon alweer een paar weekjes oud was en de ergste drukte geweest was, bedacht ik me ineens dat ik Kim nog geen kaartje gestuurd had.

geboortekoffertje1

Al vrij snel kreeg ik een mailtje met daarin 2 voorbeelden voor het koffertje. Wilde ik alleen de naam en de geboortedatum? Of wilde ik ook de doopnamen erbij? We kozen voor alleen de naam en de geboortedatum. Ik was heel nieuwsgierig naar het koffertje en ik hoefde gelukkig niet heel lang te wachten. Een paar dagen later werd het al bij me thuis bezorgd. Het ziet er prachtig uit en ook de binnenkant is mooi afgewerkt. Ik ben er heel erg blij mee en ik ga er denk ik spulletjes uit zijn kraamweek in bewaren.

Win een naamkoffertje

In samenwerking met Kim van Naamelijk mag ik dus een naamkoffertje weggeven in een winactie. Hier staat geen geboortedatum bij, dus kan voor elke leeftijd. Erg leuk voor de kerst! Kijk hier welke kleuren er allemaal verkrijgbaar zijn.

Wil jij kans maken op het naamkoffertje? Laat dan in de reacties hier of op Facebook weten welke kleur je zou kiezen en welke naam er dan op zou komen te staan. Delen van dit artikel is geen verplichting, maar waardeer ik wel.

Let op: Indien jij de winnaar bent dien je binnen 48 uur te reageren anders ben ik genoodzaakt een andere winnaar te kiezen.

Dit is een samenwerking met Naamelijk.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

5 thoughts on “Naamkoffertje van Naamelijk

  1. Gave koffertjes!! Ik kiezen voor een grijs koffertje met witte letters of donkerblauw en lichtblauw of grijstinten gestippeld met mint letters of??? Er is zoveel keuze dat ik nket kan kiezen… De naam die er moet komen is in ieder geval Hero! Hele toffe winactie!

  2. Ahhh dit zijn zulke leuke koffertjes!! Ik zou gaan voor de roze met witte letters met de naam ” Sharony”. Het dochtertje van 6 maanden van mijn zusje. Als er iemand een lief en mooi cadeautje verdient is zij het wel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *