Naar het ziekenhuis, ziek en Paul van Loon

Afgelopen week leek in eerste instantie een vrij rustige week te worden. Uiteindelijk bleek hij toch wat drukker dan verwacht en dat in combinatie met de hoge temperaturen zorgden ervoor dat ik me niet helemaal lekker in mijn vel voelde. In dit weekoverzicht lees je meer over onze week waarin ik met Damiën naar het ziekenhuis moest, zelf ziek werd en Paul van Loon heb mogen ontmoeten.

Inhoudsopgave

Afvinken

Nu ik een beetje ‘op het eind’ loop ben ik veel dingen aan het afvinken op mijn lijstje. Zo ben ik flink wat dingen aan het regelen voor oktober, de maand waarin Damiën en Daelyn jarig zijn, maar ben ik stiekem ook al bezig met Sinterklaas en Kerst. Tel daarbij op dat het hier in huis verre van af is, de levens van de kinderen inclusief clubjes weer begonnen zijn, gooi er wat zwangerschapsdementie tegenaan en je zult begrijpen dat mijn lijstjes eindeloos lijken te zijn. Op zich lukken de dingen nu wel een stuk beter sinds ik de agenda heb. Tot nu toe geen hele slechte aanschaf dus. 😉

ziekenhuis

Ziekenhuis en ziek zijn

Damiën is ook weer begonnen met zijn therapeuten en ziekenhuizen na 6 weken ‘vrij’ te zijn geweest. De eerste afspraak in het ziekenhuis die voor dit jaar stond gepland, was een afspraak met zijn neuroloog. Deze arts houdt hem erg goed in de gaten. Voor Damiën een beetje eng, want hij moet open en eerlijk tegen haar durven zijn over zijn problemen, met name gevoelsproblemen en pijnklachten. Gelukkig is hij voor nu ‘goedgekeurd’ en ziet hij haar pas in het voorjaar weer terug.

Helaas voelde ik me iets minder fit de afgelopen week. Ik was erg moe, had veel last van de warmte en was erg misselijk gedurende een aantal dagen. Misschien een combinatie van lage bloeddruk en de baby die het prima vond om tegen mijn middenrif aan te schoppen? Ik heb het dus een dag of 2 echt rustig aan gedaan en vooral op de bank gelegen en geslapen.

appelplukdagen

Gezellig weekend!

Gelukkig voelde ik me in het weekend iets beter want ik had wat leuke dingen op de planning. Zo waren er de appelplukdagen en dat is altijd wel gezellig. Een beetje appels en peren plukken, een beetje spelen en kijken hoe er van appels appelsap gemaakt wordt. Erg interessant om dat van dichtbij mee te maken.

Op zondag zijn we naar Maastricht gereden om bij de boekpresentatie van Paul van Loon te zijn. Hij heeft een nieuw boek over Dolfje Weerwolfje geschreven, genaamd MaanMysterie. Daarna hebben we nog even een tussenstop gemaakt bij Dave die aan het werk was en als je dan toch daar bent is het wel zo gezellig om even een rondje te rijden. 😉

Hoe was jouw week?

https://www.youtube.com/watch?v=PcZVFDHfPCE

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *