Nieuw gekocht bij The Sting

Ik ben de laatste jaren amper in het centrum van Roermond geweest en dat terwijl ik er toch al mijn hele leven vlakbij woon. Ik heb zelfs een tijdje in het centrum gewoond. Toegegeven: toen was ik jonger en had ik nog geen kinderen. En als de kinderen klein zijn heb je daar blijkbaar ook iets minder tijd voor. Of NEEM je daar de tijd niet voor. Maar goed, afgelopen week was ik voor het eerst in een eeuwigheid dus weer eens in het centrum en heb ik wat leuke kledingstukken nieuw gekocht bij The Sting.

Eigenlijk stond ik op het punt om richting huis te gaan toen mijn oog viel op dit mooie zwarte rokje in de etalage. Voor een budgetprijsje van slechts €7,95 moest ik gewoon even binnen gaan kijken. Ik liep naar de afdeling Seven Sisters waar het rokje van is en had hem zo gevonden. Even passen dan maar want een rokje kan prima in de winter met een panty of een legging eronder.

shop

Let vooral ook even op mijn supercoole sokjes. 😉

Hij past prima en dat hield in dat ik eigenlijk ook iets leuks voor erop wilde kopen. Helaas voor mij heb ik geen talent voor shoppen. Een verkoopmedewerker zag me een beetje verloren staan in die grote winkel en vroeg of ze me kon helpen. Met een aantal vragen van haar kant uit, had ze binnen no-time 5 items gevonden die ik echt leuk vond.

Terug het hokje weer in dus en passen maar. Uiteindelijk waren er twee shirts die ik echt direct leuk vond toen ik ze aan had. Een donkerrode longsleeve van Miss America voor €25 en een zwarte longsleeve van Revelation met glittertjes en een tekst voor €29,95. De zwarte longsleeve vond ik minder leuk op de rok omdat ik niet zo hou van zwart op zwart, maar gecombineerd met een spijkerbroek zou het vast supertof staan.

outfit

Ik vond The Sting in Roermond echt een hele prettige winkel. De dames zijn erg klantvriendelijk en behulpzaam. Helaas heb ik dat bij een aantal andere winkels die dag niet mogen meemaken, daar liepen de medewerkers me zonder een woord te zeggen voorbij.

Mocht je eens in Roermond komen, dan zou ik je zeker aanraden deze winkel te bezoeken. Je kunt hem vinden aan het Munsterplein.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *