Nu het herfst is…

Begrijp me niet verkeerd. Ik hou van de zomer. Maar ook van de herfst, de winter en de lente. Ik denk dat elk seizoen zijn eigen charme wel heeft. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik die hele warme zomerse temperaturen van de laatste tijd iets minder goed kon verdragen nu ik zwanger ben. Maar goed. Nu het herfst is…

Veel bijzondere momenten

De herfst heeft afgelopen week officieel zijn intrede gedaan, al merkten we daar met de temperaturen nog vrij weinig van. Toch zag ik al eikeltjes en kastanjes buiten liggen en dat geeft me meteen een beetje herfstgevoel. Leuk om mee te knutselen en Daelyn heeft dus regelmatig iets in haar broekzakken verstopt zitten. Damiën daarentegen is meer op de Freek Vonk-tour en druk op zoek naar spinnetjes en andere beestjes.

De herfst is voor ons bijzonder aangezien Damiën en Daelyn in de herfst geboren zijn. Ook onze nieuwe spruit gaat een herfstkindje worden. Vlak daarna kunnen we de goede Sint verwelkomen en daarna is het tijd voor Sint Maarten en kerst. Weken van gezelligheid en ik hou er echt van om met dit seizoen bezig te zijn. Waarschijnlijk kun je dan ook een aantal herfstgerelateerde blogjes terug vinden op mijn site.

Cadeautje

Minpunten?

Ja, natuurlijk heeft de herfst minpunten. Ik hou niet echt van regen en dat valt toch net iets meer in dit seizoen. Ook zijn er veel ‘feesten’ na elkaar. De kinderen zijn jarig, het is Sinterklaas en Kerst en dat betekent veel spanning. Juist deze drie dingen zorgen ervoor dat kinderen behoorlijk opgedraaid kunnen raken en als je ze dan vlak na elkaar hebt, betekent dat weken achter elkaar drukke kinderen die niet zo goed weten wat ze kunnen verwachten. Sinds Damiën niet meer in de goedheiligman gelooft is hij wel een stuk rustiger geworden, maar Daelyn kan nog best een drukke tante zijn. Mocht je nog tips hebben waarmee we haar iets rustiger door deze periode kunnen laten gaan, dan lees ik dat graag in de reacties hieronder. 🙂

Wat vind jij van de herfst?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *