Ockyz Sweakers

ockyz-sweakers

Mijn kinderen zijn, in tegenstelling tot mij, echte waterratten. Ze vinden het heerlijk om lekker vrij te zwemmen in het zwembad. Als ik in het zwembad ben zie ik geregeld kinderen hard vallen vanwege de gladde tegels. Ik ben dus die moeder die steeds loopt te roepen dat haar kinderen voorzichtig moeten zijn en rustig moeten lopen. Onlangs kreeg ik een mailtje of ik de Ockyz Sweakers wilde testen en ik heb ook meteen een leuke winactie voor je.

Inhoudsopgave

Wat vonden de kinderen er van?

De Sweakers zijn in verschillende kleurtjes verkrijgbaar. Wij mochten 2 paar Basic Grey Sweakers testen. Ik bestelde ze in de maten van Damiën en Daelyn. Het voordeel is dat je 1 paar voor 4 schoenmaten kunt gebruiken. De Sweakers zijn namelijk gemaakt van een rekbaar materiaal. Daarnaast wegen ze vrijwel niks. Voor kinderen is het net alsof ze een sokje aanhebben.

Mijn kinderen zijn iets ouder en hebben al een behoorlijk sterke eigen wil. Ze hebben een eigen smaak en bepalen ook zelf wat ze wel of niet aantrekken. Dat was de reden waarom ik een beetje twijfelde over de Sweakers. Ik was er vrijwel zeker van dat ze dit niet aan wilden trekken.

Mijn gevoel was juist. Toen ik ze eenmaal binnen had en aan de kinderen liet zien kreeg ik een vreemde blik toegeworpen. “Die trek ik dus echt niet aan!” zei dochterlief. Ik heb haar uitgelegd dat ze het gewoon moest proberen, dat het ook te maken had met een stukje veiligheid. “Weet je nog al die keren dat je bijna bent gevallen in het zwembad? Probeer het gewoon!”

Ze trok de Ockyz Sweakers aan en dat veranderde haar mening. “Ze zijn wel grappig, zo met de tenen eruit.” zei ze. Ik knikte. Ze besloot de proef op de som te nemen, stapte met haar voeten in het badje thuis wat ik buiten voor dreumes had opgezet en liep voorzichtig de tegels onder onze overkapping op. Haar conclusie: “Eigenlijk zijn dit best slimme sokken. Ik heb veel meer grip en voel me fijner nu ik met natte voeten op de tegels loop. Je voelt ze bijna niet zitten. Veel fijner dan die vervelende waterschoenen. Mag ik deze niet aan naar de zwemles?”

Lees ook: Wat kost zwemles?

Ockyz Sweakers

Winactie Ockyz Sweakers

Nou, je leest het. Daelyn was binnen een paar minuten om, puur door het ervaren van de Sweakers. Ook Damiën stelde zijn mening snel bij. Hij had ook in de gaten dat hij veel meer grip had op de tegels onder onze overkapping. De Sweakers zijn bedoeld voor in een zwembad, niet voor gebruik op gras omdat dan de stof kapot kan gaan, maar het leek me de ideale plek om ze te laten voelen hoe glad het is met en zonder deze Sweakers.

Ook in een zwembad is de vloer dus behoorlijk nat en glad en is de kans op uitglijden behoorlijk aanwezig. Zeker in het enthousiasme van de kinderen. Toen we vorig weekend in het zwembad waren viel het me ook op dat er verschillende kinderen waren die de Sweakers droegen.

Meer informatie en actuele prijzen van de Ockyz Sweakers vind je hier.

Wil jij nou ook ervaren hoe ideaal de Sweakers zijn? Ik mag een pakketje met 2 paar Basic Grey Sweakers verloten. Geef simpelweg in een reactie aan welke schoenmaten jouw kinderen hebben. Over 1 week maak ik de winnaar bekend.

Succes!

Winactie is gesloten, winnaar is Ankie

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

4 thoughts on “Ockyz Sweakers

  1. Eigenlijk klinkt jouw verhaal mij heel bekend.. daarom doe ik graag mee aan deze actie. Maatje 37 voor dochterlief en maatje 35 voor zoonlief?

  2. Voor mijn dames die erg graag achter elkaar aanrennen. Wat zou dit een oplossing zijn, want zwemmen en achter elkaar aanrennen is geen goede combi.
    Onze dames hebben maat 31 en maat 33

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *