Paw Patrol ballenbak

Het hele jaar door zijn er leuke dingen in de aanbieding. Omdat alledrie de kinderen in dezelfde week jarig zijn, hebben wij dus in korte tijd best wat uitgaven. Als ik in het voorjaar dus iets leuks tegenkom, dan gaat dat mee en leg ik dat weg voor oktober. Zo kwam ik in januari deze leuke Paw Patrol ballenbak tegen.

Inhoudsopgave

Shopperdeshop

In januari liep ik bij het Kruidvat naar binnen voor wat babyspulletjes. Ik neus dan ook altijd even tussen het speelgoed. Misschien ligt er net iets leuks tussen voor een kinderfeestje of hebben ze iets wat ik al voor de kinderen kan wegleggen. Ik zag deze leuke Paw Patrol ballenbak liggen en besloot hem te kopen voor de verjaardag van een neefje. Paw Patrol speelgoed is hartstikke leuk, zeker voor kleuters, dus dit kon ik echt niet laten liggen.

(Meer informatie over een Paw Patrol ballenbak vind je hier)

Maar toen

De ballenbak verdween in mijn kledingkast. Geregeld zag ik hem dus staan en stiekem vond ik hem erg leuk voor onze eigen zoon. Hij was er echter nog veel te klein voor. Bovendien had ik hem dus voor de verjaardag van ons neefje gekocht.

Maar zoals dat dan gaat bij ons: Ik besloot hem toch zelf te houden. Toen onze eigen kleine man zelf stevig kon zitten was dit natuurlijk hartstikke leuk. De ballenbak werd dus uitgepakt. Er zaten 20 plastic balletjes bij. Een beetje weinig voor zo`n grote bak. Ik herinnerde me dat we 10 jaar eerder voor onze oudste ook al een ballenbak in de woonkamer hadden staan en dat ik die ballen bewaard moest hebben. Na een korte zoektocht vond ik ze inderdaad op zolder en zo had onze jongste een goed gevulde ballenbak in de tuin staan.

Paw Patrol ballenbak zorgt voor veel plezier!

Hij vond het hartstikke leuk, die ballenbak. Natuurlijk was het spel om de ballen eruit te gooien. Ondertussen zaten de oudsten er naast om ze weer terug te gooien en zo hadden ze alle drie veel plezier met deze budget aankoop.

Neem jij ook leuke aanbiedingen mee om te bewaren voor de verjaardag of decembermaand maanden later?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

2 thoughts on “Paw Patrol ballenbak

  1. Handig dat je de ballen bewaard had.
    Ik heb een kratje op zolder staan waar wat spulletjes inzitten. Maar dit zijn echt alleen cadeautjes onder de 5euro. Meer als extraatje voor kinderfeestjes enz.

    Ik neem me wel vaak voor om dingen in de aanbieding te kopen voor december. Alleen doe ik het nooit….

    1. O, ja, dat is ook wel handig inderdaad! Mocht je toch eens een ochtend of middag de tijd hebben: Prijzenmepper in het oude V&D pand in Roermond heeft echt hele leuke aanbiedingen op speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Prima om wat inkopen te doen voor de decembermaand. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *