Paw Patrol speelgoed

Paw Patrol speelgoed is onder peuters en kleuters natuurlijk immens populair. Ook bij onze kleuter begint het hartje sneller te kloppen bij het zien van deze schattige hondjes. Weet je niet waar je het zoeken moet? Ik zet een aantal leuke Paw Patrol items voor je op een rijtje.

Inhoudsopgave

Carrera racebaan

Carrera racebanen zijn er in verschillende uitvoeringen en meestal pas bedoeld voor de iets oudere kinderen. Nu is er echter een Carrera First Paw Patrol racebaan verkrijgbaar voor kinderen vanaf 3 jaar. Je krijgt Chase en Marshall erbij die tegen elkaar kunnen racen. Meer informatie over deze racebaan vind je hier.

Puzzel

Er zijn verschillende puzzels van Paw Patrol verkrijgbaar. Van de bekende 4-in-een-doos puzzels die bestaan uit 12, 16, 20 en 24 stukjes geschikt voor 3 jaar en ouder, tot de grotere legpuzzels van 100 stukjes. Meer informatie over puzzels vind je hier.

Paw Patrol speelgoed

Paw Patrol auto

Elke hond heeft natuurlijk zijn eigen voertuig. Deze zijn dan ook allemaal verkrijgbaar. Van Chase zijn politie cruiser tot Zuma`s hovercraft. Meer informatie over deze voertuigen vind je hier.

Stickers

Iets waar elk kind gek op is: stickers. Ook van Paw Patrol zijn leuke stickersets verkrijgbaar waarmee jij je schriftjes en tekeningen kunt versieren. Meer informatie over de stickers vind je hier.

Paw Patrol speelgoed Dino Rescue

Wat is een betere combinatie dan Paw Patrol en dino`s? Menig kinderhartje gaat er sneller van kloppen. Bij het dino team voertuig krijg je Chase en een echte T-rex erbij. Meer informatie over het Dino Team voertuig vind je hier.

Paw Patrol uitkijktoren

In elke aflevering van Paw Patrol kun je natuurlijk de uitkijktoren voorbij zien komen. Vele kinderen vinden het fantastisch om te zien hoe de pups via de lift richting Ryder gaan om hun nieuwe opdracht te horen. Met deze set kunnen ze dat nu thuis naspelen.

Games Nintendo Switch

Er zijn verschillende Paw Patrol spellen verkrijgbaar voor op de Nintendo Switch. Nieuw in november 2020 is het spel Paw Patrol: Mighty pups save Adventure Bay. Meer informatie over de Paw Patrol games vind je hier.

Tijd om te gaan slapen

Van al dat spelen wordt je natuurlijk hartstikke moe. Er is niks fijner dan in je bedje kruipen onder een heerlijk warm Paw Patrol dekbedovertrek en al je avonturen nog eens opnieuw beleven. Meer informatie over Paw Patrol dekbedovertrekken vind je hier.

Hier vind je meer cadeautips voor 4 jaar

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *