Smoky Poppy van The Body Shop

Ik woon niet zo heel ver van het Outletcentrum in Roermond vandaan. Een winkel die ik fantastisch vind om te bezoeken is The Body Shop. Al die geurtjes, al die kleurtjes, het is bijna een walhalla voor mij ( en mijn dochter ) Regelmatig loop ik er dus even binnen om te kijken wat voor leuks ze hebben. Vandaag een review over 2 producten uit de lijn Smoky Poppy van The Body Shop. Het is een limited edition dus ik weet niet of je deze nog in de reguliere winkels kunt krijgen.

smoky-poppy-showergel

Smoky Poppy Showergel

Het waren eigenlijk de kleuren op het flesje die me aanspraken. Ik hou van de combinatie zwart met rood en de flesjes en potjes in de Smoky Poppy lijn zijn zwart met een rode bloem. Even ruiken aan de creme die er stond en ik was vrijwel meteen verkocht. Deze ging mee naar huis. In deze Smoky Poppy showergel zit met de hand geplukt poppy extract ( klaprozen ) uit Turkije. Het flesje bevat 250 ml showergel.

De geur is echt fantastisch en tijdens het douchen ruik je een heerlijke zwoele geur die de badkamer vult. Ook dochterlief was direct verkocht bij het ruiken van deze geur. De douchegel is zwart/donkerblauw van kleur en geurt ook nog heerlijk op de huid na het douchen.

Lees ook: Vaseline Bodylotion

smoky-poppy-bodylotion

Smoky Poppy Bodylotion

Deze bodylotion zit in een handig flesje met pompje. Ook hier zit 250 ml in en uiteraard heeft het dezelfde zwart-rood combinatie als de showergel. De bodylotion is gewoon wit en smeert goed uit. Je hebt helemaal niet veel nodig. Hij geurt echt heerlijk en de geur is ook niet direct verdwenen, zelfs de volgende dag kon ik hem nog ruiken. Mijn huid voelt ook zacht aan na het gebruik van deze bodylotion.

Koop jij wel eens producten bij The Body Shop? En wat is volgens jou een echte aanrader?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *