Vaseline bodylotion

Om de een of andere reden loop ik altijd een beetje achter de feiten aan. Als ik ‘Vaseline’ hoor, dan denk ik automatisch aan dat doorzichtige potje met dat vettige spul erin. Maar onlangs kwam ik er dus achter dat Vaseline meer is dan alleen dat potje met vettig spul. Ze hebben verschillende producten waaronder de Vaseline bodylotion. En daar vertel ik je vandaag graag meer over.

Bodylotion van de Action

Regelmatig schiet ik even de action binnen om wat spulletjes te kopen. Als ik iets meer tijd heb dan ga ik ‘neuzen’ wat inhoudt dat ik op mijn gemak eventjes langs de schappen loop om te kijken welke nieuwe spullen er staan. Tegenwoordig stop ik ook vaker bij de verzorgingsproducten, voornamelijk omdat de haarbanden daar liggen en dochterlief een haarbandentic lijkt te ontwikkelen. En daar viel mijn oog op de Vaseline Bodylotion.

Lees ook: Action adventskalender
Lees ook: Smoky Poppy van de Body Shop

Vaseline bodylotion Aloë Fresh

Ik heb nu dus een mooie, groene fles Vaseline bodylotion op mijn badkamertje staan. Om precies te zijn de Aloe Fresh lotion. Naast deze variant zijn er nog andere varianten, volgens mij zelfs eentje met cacao boter, maar dat is iets voor de volgende keer. Terug naar de Aloe Fresh. Het is een vochtinbrengende bodylotion. Als je de dop open doet ruikt hij al erg lekker en fris en ik moet meteen denken aan een vrolijke mevrouw die fris en fruitig aan haar dag begint.

De Vaseline bodylotion smeert lekker uit over mijn huid en is helemaal niet zo vettig als ik verwacht had. Hij trekt ook vrijwel direct in en ruikt lekker. Niet overdreven sterk. Als ik de kinderen een zoen geef, krijg ik meteen een reactie. “Mam, wat heb je gedaan? Je ruikt zo lekker!” Als ik vertel dat het een nieuwe bodylotion is, wil dochterlief er ook meteen gebruik van maken. Als deze fles leeg is, dan komt er dus zeer zeker een nieuwe in huis. Actuele prijzen van deze Vaseline Bodylotion vind je hier

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *