Storks

Nu ik 37 weken zwanger ben komt die uitgerekende datum toch wel erg dichtbij. En dat zorgt ervoor dat we met een aantal ‘laatste keer’ dingetjes bezig zijn. Zo besefte ik ineens dat we straks niet meer met ons viertjes zijn en ons zo spontaan kunnen oppakken om naar de bioscoop te gaan. Een laatste keertje bios met ons viertjes dan maar? Voorlopig dan natuurlijk, want ook als baby-boy er straks is zullen we heus wel met ons viertjes naar de bioscoop gaan. We kozen, heel toepasselijk, voor de film Storks.

Storks

Storks gaat over baby`s en ooievaren. Eigenlijk over de ooievaar die de bestelde baby bij de ouders thuis bezorgd. Net zoals het ons vroeger verteld is door onze ouders. ūüėČ Alleen gaan er wel eens wat dingen mis bij bezorgservices en zo ook bij de baby-bezorgdienst. Daarom is 18 jaar eerder besloten om van het baby-bezorgen af te stappen en verder te gaan met pakketjes bezorgen.

Het gaat fout als het geadopteerde mensenkind ( Tulp) van de ooievaren per ongeluk een baby maakt in de babyfabriek. Ze besluit om de baby toch te gaan bezorgen. Wat moet je anders met zo`n baby? Ze krijgt hulp van ooievaar Junior die eigenlijk alleen maar helpt om zijn carrière te redden.

Wat vonden wij ervan?

Daelyn vond vooral de baby-fabriek hartstikke interessant. Zo worden baby`s dus gemaakt! Dami√ęn is oud genoeg om te beseffen dat baby`s niet te bestellen zijn via een kaartje, maar vond het hele idee van de film leuk in elkaar gezet. Alles bij elkaar is het gewoon een hele leuke film en het bevat alles wat een film moet bevatten: een slechterik,¬†iemand die alles probeert op te lossen en een flinke dosis schattigheid.¬†En of het nu mijn zwangerschapshormonen zijn of niet: ik moest toch wel een traantje wegpinken bij het zien van die grote, glimmende oogjes van de baby die van de lopende band rolde.

Heb jij Storks al gezien?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *